Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ekcema a kezen, mitol lehet...

Ekcema a kezen, mitol lehet ez? Es mivel tudom kezelni?

Figyelt kérdés

Sosem volt gondom az ekcemaval. Szules utan (mostanra mar 5 honapja szoptatok), es kezemen az ujjaim vegen elkezdett ekcemasodni.

Mit tudok ezzel tenni? Valamilyen vitaminhiany okozza?

2017. ápr. 4. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem. Fordulj bőrgyógyászhoz, aki ad olyan krémet, ami hatásos is, meg szoptatni is lehet vele. Ne kísérletezz!
2017. ápr. 4. 15:46
 2/5 TR75 ***** válasza:

Unguentum ad vulnera FoNo.

Gyógyszertárban keverik. Amíg eljutsz háziorvoshoz/bőrgyógyászhoz (hogy az okot kiderítsék), kend ezzel, gyorsan gyógyítja a sebeket.

2017. ápr. 4. 15:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt, Bepanthen Plust hasznaltam szoptatas alatt, elmult tole par nap alatt, pont mire elertem a borgyogyaszhoz. Ajanlom a kremet. Vagy kerdezd meg patikaban, hogy mit hasznalhatsz ilyenkor, ameddig el nem jutsz dokihoz!
2017. ápr. 4. 16:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem at életben nem fog kiderülni az oka. A hidrofies babafürdetőt higítottam, ez lett a folyékony szappanunk. Az oviba is vittem belőle anno. Értékelték. :-)
2017. ápr. 4. 16:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Ungumentum hydrophilicum, szal az a gyógyszertári babafürdetőre gondoltam. Akárhogyan is kell leírni. :-)
2017. ápr. 4. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!