Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van köztetek olyan, akinek...

Van köztetek olyan, akinek méhnyak elégtelensége van? Válaszolnátok a kérdéseimre?

Figyelt kérdés

Nálad mikor, hogyan derült ki? Lehet tudni az okát -műtétek... stb.?Hányszor és hányadik hétben vetéltél el a méhnyak elégtelenség miatt? Van azóta gyermeked? Őt hogy sikerült végül 'bent' tartani?

Előre is köszönöm, ha van olyan sorstárs, aki megosztja velem a tapasztalatait!

2017. ápr. 2. 11:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Terhesség alatt alakult ki valszeg egy korábbi vetélésindukció következményeként, a 3. gyerekem fog megszületni (28hkm), arabin pesszáriumom van fent és folyamatosan kapom a progipótlást is.
2017. ápr. 2. 18:37
 2/5 A kérdező kommentje:

És csak most, a 3. terhességnél jelent ez problémát, vagy már az előzőeknél is volt vele gond?

Méhszájzáró műtétet neked nem ajánlottak fel?

Nálam méhfejlődési rendellenesség, és az az miatt elvégzett két méhműtét következménye a méhnyak elégtelenség.

Már az első terhességem is csak a 20. hétig jutott. Vérzés, és görcsök nélkül nyíltam ki. Két gyermekünket vesztettük el emiatt, mert ikreket vártunk, akik lombikkal fogantak, 6 év várakozás után...

Ha jól sejtem, Arabin pesszáriumod van. Ez tuti megoldás?

Kívánom Nektek a legjobbakat!

2017. ápr. 2. 20:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez a 7. terhességem, voltak középidős vetélések is benne. Arabin pesszáriumom van, nézz utána.

2 gyerekem már van, a 3-at várjuk épp, nem volt egy problémamentes terhességem sem.

Kitartás, összejön nektek is.

2017. ápr. 3. 00:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Az, h az arabin pesszárium mennyire jó vagy nem... Jók a review-k, amiket a neten olvastam, tuti megoldás pedig nincs.
2017. ápr. 3. 00:22
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! Szerencsére most már túl vagy az igazán kritikus időszakon (bárcsak eljutottam volna idáig én is...)!

Úgyhogy most már biztosan rendben lesz minden! Kitartást kívánok még Nektek; a lehető legtovább, és utána sok örömöt, az immár kibővült családdal!

2017. ápr. 3. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!