Van köztetek olyan, akinek méhnyak elégtelensége van? Válaszolnátok a kérdéseimre?
Nálad mikor, hogyan derült ki? Lehet tudni az okát -műtétek... stb.?Hányszor és hányadik hétben vetéltél el a méhnyak elégtelenség miatt? Van azóta gyermeked? Őt hogy sikerült végül 'bent' tartani?
Előre is köszönöm, ha van olyan sorstárs, aki megosztja velem a tapasztalatait!
És csak most, a 3. terhességnél jelent ez problémát, vagy már az előzőeknél is volt vele gond?
Méhszájzáró műtétet neked nem ajánlottak fel?
Nálam méhfejlődési rendellenesség, és az az miatt elvégzett két méhműtét következménye a méhnyak elégtelenség.
Már az első terhességem is csak a 20. hétig jutott. Vérzés, és görcsök nélkül nyíltam ki. Két gyermekünket vesztettük el emiatt, mert ikreket vártunk, akik lombikkal fogantak, 6 év várakozás után...
Ha jól sejtem, Arabin pesszáriumod van. Ez tuti megoldás?
Kívánom Nektek a legjobbakat!
Ez a 7. terhességem, voltak középidős vetélések is benne. Arabin pesszáriumom van, nézz utána.
2 gyerekem már van, a 3-at várjuk épp, nem volt egy problémamentes terhességem sem.
Kitartás, összejön nektek is.
Köszönöm a válaszod! Szerencsére most már túl vagy az igazán kritikus időszakon (bárcsak eljutottam volna idáig én is...)!
Úgyhogy most már biztosan rendben lesz minden! Kitartást kívánok még Nektek; a lehető legtovább, és utána sok örömöt, az immár kibővült családdal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!