Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerinted melyek a legszebb...

Szerinted melyek a legszebb és melyek legrondább lány nevek?

Figyelt kérdés

Tehát, amit adnál, illetve biztos nem adnál semmi pénzért.

Egyik rokonom babát vár és nevet keresnek. Gondoltam segítek neki egy statisztikával.

2017. márc. 27. 18:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

tetszik: Abigél, Adél, Sarolta, Nadin, Orsolya, Henriett, Viktória, Natália, Karolina

Nem tetszik, ebből sok van:

újhullámos nevek: Lara, Lia, Zara, Amira

növény vagy jelenség nevek: Boróka, Napsugár, Gyömbér

beszélő nevek: Ajándék, Angyalka

külföli nevek magyaros átírással: Vanessza, Kolett, Kloé, Ájlin

becézések: Fanni, Lili, Polli, Mici

fantázianevek: Árven, Amidala

2017. márc. 28. 15:15
 22/29 anonim ***** válasza:
68%

Számomra a legszebbek:

Polett, Johanna, Viktória, Abigél, Franciska, Auróra, Kamilla, Laura, Miriam (de csak ebben az írásmódban, szóval nem Mirjam, meg Mirijam), Olívia, Polina, Rebeka, Zoé, Vivien

Amik a legkevésbé tetszenek: Főbe, Szüvellő, Ünige, Ünőke, Tünde, Zsüliett, Tekla, Lejla, Rubi, Szörénke, Bianka, Ajándék, Napsugár, Rüja, Norberta, Roberta, Alberta, Zoltána, Csenge, Miu, Paula, Múzsa, Peggi, Meggi, Levízia, Melodi, Kunigunda, Küllikki, Küne, Lúcsia, Hiacinta, Klotild, Epifánia, Frangipáni, Grész, Ekaterina, Csönge, Brünhild.

De ezt még lehetne folytatni bőven :D

2017. márc. 28. 16:49
 23/29 anonim ***** válasza:
19%

A nevek szubjektívek , kinek mi tetszik ilyen miatt leszólni egy szülőt, vagy egy gyereket, a legnagyobb butaságra vall!!

Nekem azzal van bajom mikor a keresztnév és a vezeték név egymás mellett butaságként, vagy épp cukiságként hat. Na akkor kiakadok, mert ez a kicseszés!!

pl (iskolában dolgozom hallok pár furcsaságot) Zöld Alma, Erdei Manó (testvére Tündér) Bevíz Elek (szabadon apa után) Hegyi Boglárka, Mezei Jácint stb...

2017. márc. 29. 16:26
 24/29 anonim ***** válasza:
94%

Bár én még fiatal vagyok, azért van egy pár név ami csak úgy simán tetszik. Ilyenek: Norina, Bernadett, Írisz, Henrietta, Daniella, Adrienn, Róza.

Amik nagyon nem:

- ,,mindenmásodikkislánytígyhívnak" nevek, mint pl. Anna, Eszter, Hanna

- Elborult nevek: Skolasztika (igen, van ilyen név), Napsugár (engem is így hívnak, és ki nem állhatom a nevem...ilyen névvel élni nem lehet), Ünige, Csillagvirág, Alma

- Olyan nevek amiknek egyszerűen nem tetszik a hangzása: Kitti (falramászom ettől a névtől), Izabella, Sára

- magyarosított külföldi nevek: Senon, Seron, Dzsenifer, Ketrin, Főbe, Amanda.

2017. márc. 30. 18:13
 25/29 Renu122 ***** válasza:
1%

Legszebb:Liza Szonja Lara Nella Zejnep

Legrondább:Brunhilda Gizella Margit Réka Tamara Erzsébet Emma

2017. ápr. 1. 16:51
 26/29 anonim válasza:
88%

Tetszenek:

Ivett,Zselyke,Nati(Natália),Sára

Dénes,Balázs,Zsombor,Nátán

Nem tetszenek:

Napsugár,Hajnalka,és az éghajlat akármilyen leíró jelensége,tárgy és állatnévre hasonlítóak.

Nem szeretem az egyhangú,unalmas neveket,a régimódiakat és amit minden gyerek kap.Szeretem ha egy névnek van kisugárzása,meghallja az ember és meg is jegyzi.Különleges,magasztos kicsit.

Nem szeretem az olyan neveket amik nevetségesek,és amikkel a gyerek egy életre megszívja. Pl:Adolf

2017. júl. 9. 14:44
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
20-as, az MTA nem tilt be neveket, m
2017. júl. 9. 23:57
 28/29 anonim válasza:
26%
Szerintem a legszebb a NIKOLETT! <3
2019. szept. 10. 20:49
 29/29 anonim ***** válasza:
90%
csúnya:Kiara,Zselyke,Tímea meg egy két ilyen típusú pl Lia.
2023. máj. 9. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!