Szerinted melyek a legszebb és melyek legrondább lány nevek?
Tehát, amit adnál, illetve biztos nem adnál semmi pénzért.
Egyik rokonom babát vár és nevet keresnek. Gondoltam segítek neki egy statisztikával.
Nekem rondák a "divat" nevek, idegen nevek magyar írással, és a régiek közül is van pár. Mindegyikre 1-1 példa: Boróka, Dzsesszika, Gizella.
Legszebbek (nekem): Annabella, Eszter.
Népszerűségi statisztikák vannak. De attól még nem biztos, hogy azok a legszebb nevek :)
Legszebbek szerintem: Amira, Amina, Mira, Rita, Vivien, Rebeka
Legrosszabbak szerintem: Timea, Anna, Melinda, Panka, Dzsennifer, Nikolett
persze ezek csak amik hirtelen eszembe jutottak, sok van meg, ami tetszik, es rengeteg, ami nem, ill kozombos.
Lehet, valakinek épp az lesz a ronda, ami nekem szép, és fordítva. Sőt, valószínű.
Amit adnék: Alina, Evelin, Zorka, Zselyke, Hédi, Holda, Jella. Illetve Áron, Ábel, Dejte, Hunor, Levente.
Ami nekem nagyon nem tetszik: Dorottya, Enikő, Rebeka, Eszter, Kinga, Stella.
Fiú: Géza, Béla, Kristóf, Noel, Márió, Krisztofer.
Számomra a legszebb lánynevek: Berill, Varínia, Vanilla
Az ilyen Dzsesszikák meg Huániták irritálnak.
Legszebbek számomra: Gabriella, Glória, Éva, Natasa, Tamara, Anita, ezeket bármelyiket szívesen adnám.
Legrondábbaknál tekintsünk el a szerintem mindenki számára evidens Brünhildáktól. A "normális" nevek közül hidegrázást kapok az Emese, Eszter, Orsolya nevektől, ezeket akkor sem adnám, ha pisztolyt fognának a fejemhez. Ezen kívül nem adnék Zsófiát semmi pénzért, mert rémálom volt ilyen névvel gyereknek lenni, és én ezt a saját gyerekemnek nem kívánnám.
Szeretem: Eszter, Villo, Lena, Mikolt, Cserne.
Semmikeppen: Anna, Panna, Kira, Mira, Zoe, Nadin, Julia, Dzsenifer stb.
Nekem az ilyen átírásos szörnyűségek nem tetszenek, mint Dzsenifer és társai. De a túlbecézett és a nagyon "rózsaszín" nevekért sem vagyok oda, mint Panni, Fanni, Lili, stb.
Az Annától, Zselykétől meg csak úgy simán ráz a hideg.
Nem adnam soha: Vanessza, Dorottya, Lili, Lidia, Zita, Ivett, Gyongyi, Gyorgyi.
Tetszik: Lelle, Rege, Lenke, Reka, Roza, Abigel.
Nézz magyar neveket és válogass.
Már amit a magyarellenes áltudomány akadémia nem tiltott még be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!