Hány gyermeket szeretnél és milyen neműt?
Ja bocs, 29 éves vagyok és nő.
20as
44%-os, kíváncsi lennék milyen önsanyargató nő jön össze egy ilyen hímsoviniszta, nőutáló farokkal mint te. Nem unod még hogy teletrollkodod a gyk-t?
"Nyomi". Hopp egy kapanyél a szádból. Segítsünk visszatenni?
Három vagy négy gyermeket tervezünk. Első úton van. Igazából csak azt szeretnénk, hogy fiú és lány is legyen.
Leendő pici Hédi\Ábel
22L
4 gyerek - 3 fiú 1 lány / 2 fiú 2 lány
Fiú: Donát, Bendegúz, Marcell
Lány: Zoé Katarina, Petronella
Gyönyörűen fognak mutatni az ilyen szappanoperás nevek xD
* a Botond mellett
Kedves kritizáló, mondd már el,hogy miért szappanoperás név a Flóra, vagy a Szonja,esetleg a Mia vagy Maja?
A Flóra latin mitológiai eredetű női név, a virágok és a tavasz római istennőjének a neve. Számomra gyönyörű név,nagyon kedves emlékek kötődnek hozzá.
Maja görög eredetű női név, jelentése: anyácska; a termékenység istennőjének a neve, róla nevezték el a május hónapot. Ugyanakkor a Mária magyar és német beceneve is.
Mia: a Mária több nyelvben meglévő rövidülése.
Édesanyám Mária,ahogyan a nagy,illetve dédanyám is. Az Ő tiszteletükre szeretném adni a Maját/Miát,mivel édesanyám nem szeretné,hogy Mária legyen,és nekem sem tetszik annyira,így viszont mindkettőnknek nagyon kedves,és nem utolsó sorban a páromnak is tetszik, mert rövidek a viszonylag hosszú vezetéknevéhez.
A Szonja pedig számunkra különleges kis név.
De szerencsére nem neked szülök gyereket,hanem a páromnak,és magamnak,így nem tud érdekelni,hogy tetszik-e neked az általunk választott 4 női név.
Kedves 25ös! Nem neked kell hogy tetszen egy gyermek neve (csak ha nem a te gyermeked). Először hogy gyermeket vállaljak ahhoz olyan férfi kell, akivel tényleg gyermeket vállalnék. Ha a férjemnek is tetszik egy név akkor lehet azt (is) adnánk a gyermeknek.
És a Mihályt én a második fiamnak adnám, személyes okokból is...
"44%-os, kíváncsi lennék milyen önsanyargató nő jön össze egy ilyen hímsoviniszta, nőutáló farokkal mint te"
Azért vagyok nőutáló, mert kisfiút szeretnék ? Az gondolom nem zavar, aki kislányt szeretne, mert ilyen válasz is volt. A nőket pedig egyáltalán nem utálom, csak akit nem lehet annak nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!