Ki legyen a keresztszülő?
Előre is bocsánat, kicsit hosszú lesz de kiváncsi vagyok, hogy kivülállóként Ti hogy látjátok...
Páromnak ès nekem is 2 húgunk van.Még mielőtt megszületett a gyermekünk megbeszéltük, hogy a férjem húga és az ő férje lesznek a keresztszülők, mivel ők már házasok, jól kijövünk velük (bár ez igaz mindegyik testvérre) és azt akarjuk, hogy a keresztszülők egy pár legyenek.Lassan aktuális lenne felkérni a keresztszülő jelölteket de nagyon elbizonytalanodtam, hogy jól választunk-e ha őket kérjük fel.Mert ők többszáz kilóméterre laknak, 2-3 havonta találkozunk velük, illeve a keresztapa jelölt akárhányszor találkozik a kicsivel nem folalkozik vele, rá se néz, meg se kérdezi hogy van, nem játszik vele stb.Én olyan keresztszülőt szeretnék a gyermekemnek akinek nem csak annyit jelent ez a dolog, hogy ajándékot kell hozni az ünnepekkor és le van tudva a keresztgyerek.Párom húga (keresztanyajelölt) nagyon szereti, babusgatja, érdeklődik.
Na de ugye ott van nekem is az egyik húgom, akinek tartós párkapcsolata van (bár még nem házasok) és ő is és a párja is imádják a kicsit, kb. hetente, 2 hetente találkozunk, akkor sokat játszanak, mókáznak a kicsivel, egy városban élünk.
Mit gondoltok erről?Maradjunk az eredeti elképzelésnél és "ne büntessük" az eredetileg elképzelt keresztanyát, a párja viselkedése miatt, vagy inkább legyen az én húgom és a párja?
Az viszont biztos, hogy egyik pár nem mondana nemet a felkérésre.Férjemmel már beszéltünk erről és ő is elbizonytalanodott.
Köszönöm, hogy elolvastátok.
En a sajatomat valasztanam, mert a gyerek erdeket kell nezni es az az, hogy vele tobbet foglalkozo, TOBBET TALALKOZO paros legyen.
2-3 havonta talalkozna a ferjed hugaekkal, es a "keresztapa" raadasul le se tojja? Ennel jobbat akarnek a gyerekemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!