Miért vágyom ilyen mérhetetlenül egy kisbabára? 18L
Figyelt kérdés
Stabil párkapcsolatban élek, de még tanulok. És a párom is csak most fog elkezdeni dolgozni. Most nem az anyagi háttér a kérdés ( persze az is fontos szempont, tudom és egyenlőre évek távlatából még biztosan nem tudunk gyermeket vállalni). Tudom hogy ez nem egy fellangolás es azt is hogy nem csak arról szól hogy milyen édes es minden szép és jó. Megertem azt hogy várni kell még az anyaságra. Ezért kérem hogy a rosszindulatú hozzászólásokat mellőzzük! Próbálom elterelni a figyelmem hónapok óta erről, mégis ha meglátok egy kisbabát sírni lenne kedvem, hogy nekem nem lehet a kdzemben a sajátom. Akinek van ilyen tapasztalata leírná? Mi segített? Ürességet érzek.2017. márc. 21. 20:10
11/14 anonim válasza:
Szerintem ne akard elfojtani, ha van babás ismerősöd babázz sokat. Nem tudom mik a jövőre a terveid, de ha nincs konkrét elképzelésed menj el dolgozni, és ha adottak lesznek már a feltételek vállaljatok gyereket. Gyerek után sem áll meg az élet, csak megváltozik, de ha valamibe bele szeretnél kezdeni pl valamit tanulni, utána is lehetséges. Mindenkinek más az életcélja :)
12/14 anonim válasza:
18 évesen, mikor 1 éve voltam együtt az első barátommal, lebegtem a rózsaszín ködben, én is folyton babára vágytam, alig vártam, hogy lehessen. Most, majdnem 21 évesen, épp ellenkezőleg látom: még el kell végeznem az egyetemet, dolgoznom kell 1-2 évet, ki kell(ett) buliznom magam, még sok helyre el akarok jutni és sokmindent csinálni, amit egy gyerek mellett majd nem lehet, vagy csak korlátozottan, egyszóval most kell igazán élvezni az életet, kötöttségek nélkül. Úgyhogy ne kapkodd el a dolgot, lehet most jónak látod, de később, felnőttebb fejjel nagy valószínűséggel megbánnád. Inkább várj legalább 23-25 éves korodig.
13/14 anonim válasza:
Hormonok, unalom, sivár élet.
De ezek egyike sem jó ok a felelősségteljes gyermekvállalásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!