Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért vágyom ilyen mérhetetlen...

Miért vágyom ilyen mérhetetlenül egy kisbabára? 18L

Figyelt kérdés
Stabil párkapcsolatban élek, de még tanulok. És a párom is csak most fog elkezdeni dolgozni. Most nem az anyagi háttér a kérdés ( persze az is fontos szempont, tudom és egyenlőre évek távlatából még biztosan nem tudunk gyermeket vállalni). Tudom hogy ez nem egy fellangolás es azt is hogy nem csak arról szól hogy milyen édes es minden szép és jó. Megertem azt hogy várni kell még az anyaságra. Ezért kérem hogy a rosszindulatú hozzászólásokat mellőzzük! Próbálom elterelni a figyelmem hónapok óta erről, mégis ha meglátok egy kisbabát sírni lenne kedvem, hogy nekem nem lehet a kdzemben a sajátom. Akinek van ilyen tapasztalata leírná? Mi segített? Ürességet érzek.

2017. márc. 21. 20:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
30%
Hat..dolgozz le egy evet hogy kapd a gyest aztan ha ennyire vagysz gyerekre, vallaljatok be egyet. Varni semmi ertelme. En arra vartam, hogy egyaltalan vagyjak gyerekre, de sokaig nem vagytam ra. Sporolni nem sikerult, karrieremnek igy is annyi, 28 evesen vallaltam gyereket, de jobban jartam volna, ha korabban jon. Ha mar megvan, sokkal egyszerubb minden, mint amikor tervezgeted.
2017. márc. 21. 20:16
 2/14 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem az életed üres és egy gyerekkel akarod betölteni az űrt. 18 évesen legalábbis nem az a tendencia, hogy valaki a fél karját odaadja egy gyerekért(az én körömre legalábbis nem volt ez jellemző, inkább 25 körül gyarapodott meg a házasságok és gyerekvállalások száma, akik egész fiatalon belekezdtek).
2017. márc. 21. 20:19
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. márc. 21. 20:27
 4/14 anonim ***** válasza:
43%

Én 4 éves korom óta vágyom gyerekekre. (lányokra,ikrekre) Azt évekig hajtogattam anyumnak,még most is. Én is párkapcsolatban élek (első párommal) májusban lesz egy éve,hogy együtt is élünk,mi már azért benne vagyunk a projektben, (8 hónapja) de nem nagyon akar sikerülni.

18 évesen nekem is volt ilyen érzésem,de muszáj volt józan paraszti ésszel elfolytanom. Tűrni kell,elterelni a gondolatod,és majd eljön az alkalom.

20/n

2017. márc. 21. 20:38
 5/14 anonim ***** válasza:
* elfojtanom
2017. márc. 21. 20:38
 6/14 anonim ***** válasza:
70%

Sztem is inkább arrol van szo h van vmi hiányosság az életedben amit ezzel probálnál potolni. Most ezt nem rosszindulatbol mondom...rossz gyerekkor,elvált szülök v iskolai kiközösités. Ilyesmi nem volt az életedben?

Csak mert akkor érteném h vágyol arra h legyen vki aki feltétel nélkül szeret és te is öt. Sztem picit még várj ezzel a dologgal,a baba érdekében, h minél jobb életet bizrosithass neki majd.

2017. márc. 21. 21:01
 7/14 A kérdező kommentje:
A páromtól minden tisztelet és kölcsönös feltétel nélküli szeretetet kapok.
2017. márc. 21. 21:33
 8/14 anonim ***** válasza:
90%

En nem tudom,de a mai fiatalok mostansag mind arra varnak hogy szulhessenek,es gyerekuk legyen. En 23eves vagyok de egyaltalan nem hianyzik az eletembol egy gyerek,nem is erzem azt,hogy egyaltalan vagyok e ra. Elegge nehez az eletem igy is,kepzelem egy gyerekkel milyen lenne. Meg ostinten szolva,e nem vagyok az az onfelaldozos tipus,szeretel sokat foglalkozni,adni magamra,kemenyen dolgozom azert amim van,hogy vehessek draga holmikat stb magamnak,szeretek orakig furdozni,stb. Ezt egy gyerek mellett szinte lehetetlen....de ez en vagyok szoval...de ha te akarod/akarjatok dolgozz egy evet,ahogy az elso irta,hogy kaphass valami tamogatast mert ha a parod is csak most kezd el dolgozni,akkor ugy nagyon nehez lesz.

En speciel,nem szeretem ha csak egyikunk keres,en meg csak vagyok,es epp teherbe is estem,es elmegyek szulni,es utana se tudok majd dolgozni minimum 3evig,ez olyan kiszolgaltatott erzesnek hangzik nekem. Nem tudnam ezt csinalni. Sok sikert. Bye

2017. márc. 21. 22:15
 9/14 anonim ***** válasza:
76%

Én is nagyon vártam már tizennyolc évesen az időt, hogy anya legyek. Tudtam, hogy még odébb lesz, de ettől függetlenül gondoltam rá. Nincs ebben semmi rossz. Csak fogadd el, hogy meg kéne várni, míg megfelelőek lesznek a körülmények. Nálam ez huszonkét évesen jött el.

Akkora boldogság, hogy az addigi vágyódásod el is fogod szinte felejteni.

2017. márc. 21. 23:34
 10/14 anonim ***** válasza:
57%

Nekem is úgy tűnik hogy valami hiánypótlásra kell.

Például unalom, céltalanság, irigység, hogy másnak van, vagy szimplán azért mert tudod hogy még most "nem lehet" (és ugye amit nem lehet az rögtön kell).

2017. márc. 22. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!