Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyam férfi akinek a...

Van itt olyam férfi akinek a párja/felesége babát szeretne de Ők még nem? Mik zajlanak le bennetek ilyenkor? Hogyan beszélitek meg ezt?

Figyelt kérdés
2017. márc. 21. 18:45
 1/6 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy a férfi nem szeretne babát vagy várni akar még*
2017. márc. 21. 18:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, de mi is így voltunk(amúgy nagy összhangban élünk). Fiatalok is ráadásul(igaz még most is 24vagyok)

Nekem mindenem a gyermek, játszás nevelés minden(szakmám is velük kapcsolatos). 3éve nagyon vágyok sajátra, a párom akkor még nem.(nem, nem akart hanem nem akart pénz stb nélkül)

Nagyon nehezen viseltem mert igazából már akkor is bevállalhattuk volna. Ő nagyon sokat beszélt velem, hogy miért ne legyen még gyerek. Nagyon sokat veszekedtünk, azon hogy mi hogy is van igazából, aztán eljött az az idő amikor mind a kettönk véleménye megváltozott. Én is és ő is engedett egy kicsit. Ezután 2év telt el úgy hogy nagyon vagytam rá de nem erőltettem, aztán egyik pillanatról a másikra megváltozott minden. Soha nem szedtem fogamzásgátlót, csak gumival védekeztünk, egyik este nem húzott fel gumit. Még aznap este megbeszéltünk megint mindent, azóta eltelt egy év és most 19hetes terhes vagyok. Persze a szakmája miatt nehezen jött össze(időzítés miatt), de nagyon boldogok vagyunk.

Ha igazán szeret a párod akkor megért téged, bármi legyen az oka annak hogy te nég nem szeretnél.

2017. márc. 21. 19:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő és mi is megbeszéltük hogy lassan itt az ideje. Elkezdtem szedni a "felkészítő" vitaminokat mert ezt Ő is javasolta. Csak néha azt érzem fél ettől. De Ő őszintén megmondta, hogy szeretné ha babànk lenne de tart is a dologtól. Hogy jó apa lesz-e, eleget foglalkozunk-e majd egymàssal a baba születése utàn... már biztos hogy "próbàlkozunk" csak az fordult meg a fejemben hogy nehogy szegény ne mondja el ha még vàrni akar azért hogy valóra vàltsa az àlmaimat.
2017. márc. 21. 19:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Beszélj vele még egyszer. Az én páromon is látszik most egy kicsit hogy meg van ijedve hogy mi lesz ha itt lesz. De nagyon várja, ezt is látom rajta. Főleg most hogy tudja hogy fia lesz. Meg azt is látom, inkább érzem hogy nem tud olyan nyiltan beszélni róla mindenkinek, persze vagyunk páran akikkel szívesen beszél.

De mindenképpen beszélj vele, nehogy akkor legyen valami amikor már a pocidban van.

2017. márc. 22. 06:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Meg annyi hogy szerintem első gyermeknél nekik is nehéz, hiszen ők nem azt élik át mint mi. Bevallom amennyire akartam gyereket az elején annyira ledöbbentem én is hogy most mi lesz, amikor megtudtam hogy terhes vagyok. Azóta is furcsa belegondolni mekkora változás lesz, de én már biztosra tudom hogy akarom, hiszen ez volt az álmom. És szerintem ő is ezen megy át most.
2017. márc. 22. 06:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Kettonk kozul en nem akarok,parom akarna,be is tudnank vallalni,mindenunk megvan hozza,Nemetorszagban elunk,parom nem magyar. En nem akarom egyszeruen. Nem erzem magam kesznek,es egyszeruen en nem vagyok az a felaldozo tipus. Egy gyerek sok felelosseggel,lemondassal,idovel,torodessel jar,en meg nem akarok lemondani a hobbijaimrol,shoppingolasrol,fodraszrol,manikur,pedikur,masszazs stb. Es ezt el is mondtam a ferjemnek,(persze nem.ilyen reszletesen) es o azt mondta hogy oke. Orulok,hogy nincs ram eroltetve egy olyasvalami,amit en nem akarok. Onzoseg vagy nem,ez van.
2017. márc. 22. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!