Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhes a barátnőm. Hogyan tovább?

Terhes a barátnőm. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

16 évesek vagyunk, másfél éve vagyunk együtt, lassan három hete hogy kiderült, hogy babánk lesz. A legjobb barátomon kívül senkinek sem mondtam el, otthon ebből akkora botrány lenne, hogy azt inkább el akarom kerülni. Az Ő szülei amúgy sem néznek rám emberként kb. Az enyémeket nem nagyon érdekli mi van velem, de ez szerintem ki verné a biztosítékot.

Szóval. Legutoljára február 23.án voltunk együtt, 26.ára várta volna, és március 1.jén derült ki, hogy terhes.

Félek, és depressziós vagyok, egyikünk sem áll még készen erre.

Hogyan tovább? Mit tudnék csinálni, hogy megoldodjo

2017. márc. 20. 21:21
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
80%

Ugyan, ne mondd, hogy nem álltok készen, hiszen akkor védekeztetek volna. :)

Kívánok boldog családi életet, és sok sikert a kis csöppséghez! ^^

Tudjátok már, hogy fiú lesz vagy lány?

2017. márc. 20. 21:26
 2/27 anonim ***** válasza:
80%

MUSZÁJ szólni a szülőknek. Ahhoz, hogy A-ból B-be jussatok sajnos meg kell lépni ezt.

És hát mit lehet ilyenkor csinálni? Szerintem te is tudod.

3/27 anonim válasza:
49%
Ha nem szeretnétek vetessétek el, vagy titokban szülje meg és adjátok be egy arvaházba hamár nem tudjátok eltartani
 4/27 anonim válasza:
100%
Sajnos, te is tudod jól a lehetőségeket. Együtt kell meghoznotok a döntést.
2017. márc. 20. 21:27
 5/27 anonim ***** válasza:
28%
Beszelnetek kell a szuleivel. Nogyogyasz, minnel elobb, mert 12hetes korig lehet mehszakitani a terhesseget, es addig csomo dolgot el kell intezni: vervetel, vizsgalat, vedono,stb.
2017. márc. 20. 21:27
 6/27 anonim válasza:
93%
#3 Azt a titokban megszülősdit mégis, hogy gondoltad? :D
2017. márc. 20. 21:28
 7/27 anonim válasza:
0%
3 as vagyok hallottam róla hogy a környéken egy csajocska a saját osztálykirándulásán szulte meg a gyereket és nem jottek rá a tanárok
2017. márc. 20. 21:32
 8/27 A kérdező kommentje:
Egyikünknek sem lenne szíve megölni, de pontosan tudjuk, hogy nem lenne jó élete. Mire végeznénk az egyetemmel, és rendesen el kezdhetnenk dolgozni, már hatéves lenne. Fogalmam sincs honnan lenne időnk és pénzünk egy babára, de egx abortusz után nagy eséllyel soha nem lehet gyerekünk ugye?
2017. márc. 20. 21:40
 9/27 anonim válasza:
68%
Miért ne lehetne gyereketek egy abortusz után? Biológiailag lehetséges
2017. márc. 20. 21:47
 10/27 anonim válasza:
30%
Szeretitek egymást nem? Ez a pici már a ti közös többszörösötök, vegyétek rá a szüleiteket, hogy tamogassanak, országos segélyek is vannak ilyenekre. És boldog lesz az a babóca, ha ti szeretni fogjátok, ez a legfontosabb
2017. márc. 20. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!