Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok, a kapcsolatom romokban, hogyan tovább?
így jár az aki sz@r kapcsolatban megbocsátásból szexel.. még nagyobb sz@rba kerül.
Nem tudom melyik a jobb? olyan világba születni ahol a szülők veszekednek, pereskednek, vagy meg se születni.
Mindenképp meg kell beszélned vele. Egy nyugodtabb napszakban , ne vita közben vágd a fejéhez.
mondd el ezt neki is, oontosan így ahogy nekünk. Egy nő nem egyedül magának szül gyereket. Neki is fel kell nőni ehhez. Ha nem képes akkor nagyon gondold át hogy tovább.
Ne vetesd el rögtön, de ne is tartsd meg csak azért, hogy őt helyettesítsd vele.
Sok sikert, remélem helyére kerülnek a dolgaid
Én mindenesetre leülnék vele beszélgetni. És elmondanám neki is azt amit ide leírtál.
"Hogy, pl miattad változtam meg, nem más kedvéért." Magyarázd meg neki, hogy szereted, és hogy fontos neked. Lehet hogy úgy érzi, elhanyagolod, hogy nem figyelsz rá úgy mint régen. És ha ezt megérti és felnőtt férfi létére, el tudja fogadni, akkor közöld vele, hogy terhes vagy, vagy inkább mutasd meg neki, vezesd rá.
https://www.youtube.com/watch?v=JjnlPHZUKS8
Ajánlom Regina Swoboda - Női rafinéria c. könyvét. Én sok esetben megmentettem már vele a kapcsolatomat!!
Próbáljátok ezt megbeszélni, mert egy életről van szó!
Hány hetes terhes vagy?
Nem tudlak sajnálni.
Se veled, se nélküled kapcsolatban gyereket vállalni. Szerencsétlen gyereket fogom sajnálni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!