Tényleg ezek a mai gyerekek?
előző
Ez a nyóckerbe volt? Vagy Ózdon? :D
9 éves (lassan 10) fiam van, igen, náluk is az osztályban állandó téma, hogy milyen videókat néztek, meg hogy mit játszanak a gépen. Az enyém is mondogatja, hogy majd felveszi, ahogy játszik, és felteszi a youtube-re.
Ez amúgy miért baj neked?
Ennyi idősen én saját rádiót akartam, én ott akartam menőzni, más kérdés, hogy természetesen erre nem volt lehetőség, de ha lett volna akkor is net, a mi korosztályunk is valószínűleg ott sztárkodott volna.
Amúgy azt azért hozzáteszem, hogy az egy dolog, hogy a gyerekek egymásnak mit mondanak, és egy másik dolog, hogy ebből mi a valóság. A fiam osztályában is minden gyerek állítja magáról, hogy éjfélig gépezhet minden nap, naná, hogy az én fiam is, pedig csak hétvégén szabad neki, és akkor sem egész nap, pláne nem egész éjjel. De ahogy a többi szülőt ismerem, talán maximum 1-2 van közöttük, aki tényleg tojik rá, hogy mennyit gépezik a gyereke, a többiek szintén korlátok között tartják ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!