Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg ezek a mai gyerekek?

Tényleg ezek a mai gyerekek?

Figyelt kérdés
Buszon sikerült elcsípnem egy csapat 10-11 év körüli kölyök beszélgetését. Amin arról volt hogy hogy az egyikük ha hazaér akkor majd videózik, meg hogy hogy meg mint videózott a múltkor. Gondolom youtube. Ez a mai korosztály, mindenki youtube sztár akar lenni?
2017. márc. 19. 20:32
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Inkább minthogy dohányozzon, meg igyon, és az utcán "gengszterkedjen". Nemde?
2017. márc. 19. 20:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Tudod mi az a hamis okozat? :D
2017. márc. 19. 20:49
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Hát... ez sok mindentől függ ezért nem kell egy kalap alá venni mindegyiket. Felénk például hálistennek azért még a többség focista, traktoros, kamionos akar lenni.
2017. márc. 19. 20:53
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Téged ez miért zavar?
2017. márc. 19. 21:27
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Hát én múltkor a villamoson szintén tizenegynéhány éves gyerekek beszélgetését hallottam. Ott arról volt szó, hogy mikor honnan tudnak drogot szerezni és hogy este ki kéne rabolni a kisboltot...
2017. márc. 19. 21:45
 6/8 A kérdező kommentje:

előző

Ez a nyóckerbe volt? Vagy Ózdon? :D

2017. márc. 19. 21:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, és ha jó idő van a szüleivel mennek strandra, mennek bicajozni stb. Miért kell túldramatizálni egy elcsípett mondatott.
2017. márc. 20. 09:12
 8/8 anonim ***** válasza:

9 éves (lassan 10) fiam van, igen, náluk is az osztályban állandó téma, hogy milyen videókat néztek, meg hogy mit játszanak a gépen. Az enyém is mondogatja, hogy majd felveszi, ahogy játszik, és felteszi a youtube-re.

Ez amúgy miért baj neked?

Ennyi idősen én saját rádiót akartam, én ott akartam menőzni, más kérdés, hogy természetesen erre nem volt lehetőség, de ha lett volna akkor is net, a mi korosztályunk is valószínűleg ott sztárkodott volna.

Amúgy azt azért hozzáteszem, hogy az egy dolog, hogy a gyerekek egymásnak mit mondanak, és egy másik dolog, hogy ebből mi a valóság. A fiam osztályában is minden gyerek állítja magáról, hogy éjfélig gépezhet minden nap, naná, hogy az én fiam is, pedig csak hétvégén szabad neki, és akkor sem egész nap, pláne nem egész éjjel. De ahogy a többi szülőt ismerem, talán maximum 1-2 van közöttük, aki tényleg tojik rá, hogy mennyit gépezik a gyereke, a többiek szintén korlátok között tartják ezt.

2017. márc. 20. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!