Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyerekvállalás ebben az...

A gyerekvállalás ebben az esetben hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés

Biszex vagyok és a barátnőmmel majd szeretnénk gyerek(eke)t, de tudjuk, hogy Magyar o.-on sem a házzasság, sem az örökbe fogadás nem megengedett lányok között (és tudtommal nem is ültetnek be). Valaki tudna ebben segíteni, tanácsot adni? Lehet korai a kérdés, de jobb lenne már most tudni, hogy lehetséges-e. Az is igaz, h a nevelése is más lesz két anyával, de mindent megteszünk :)

Köszönjük... 15/L/Bi

2017. márc. 17. 16:11
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Egyedülállóként van lehetőség lombikra, örökbefogadásra is.
2017. márc. 17. 16:42
 2/8 A kérdező kommentje:
És később abból nem lesz baj, ha kiderül, hogy a barátnőmmel együtt neveljük?
2017. márc. 17. 17:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolnám, hogy halálig tartó cölibátust is kéne írásban fogadni mellé. :)))) Szóval ez csak amolyan "technikai" kérdés, papíron akkor egyedülálló vagy és kész.

#1 voltam

2017. márc. 17. 18:04
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Akkor lesz probléma, ha véget ér a kapcsolat, mert onnantól csak annak van köze a gyerekhez, akimorokbe fogadta/szülte, a masik felnek a világon semmi joga nincs vele kapcsolatban
2017. márc. 17. 18:19
 5/8 anonim ***** válasza:
63%

Fogadhattok örökbe és mehet a lombik is,persze csak egyedülálló státuszban mert nem vagytok házasok.

olvasgass itt: örökbe.hu - a legutóbbi bababeszámolós cikkben pont van egy leszbikus pár akiknek sikerült,és felvállalták a hivatalok előtt.

2017. márc. 17. 18:20
 6/8 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem még 15 éves vagy, így ez a dolog, kb. 10 év múlva lesz aktuális.

Addig még sok minden változhat, akár a szabályozás is, akár a ti kapcsolatotok is.

2017. márc. 17. 18:54
 7/8 anonim ***** válasza:
65%
Remélem változni fog a szabályozás, most egyedülállóként fogadhattok örökbe, azt hiszem kimennek környezettanulmányt végezni. Gáz, ha belekötnének a párkapcsolatodba,de sajnos van rá esély. Én minden esetre drukkolok. Anyuka vagyok és hetero.
2017. márc. 17. 20:30
 8/8 anonim ***** válasza:

dicséretes,hogy már most készültök,de ahogy írták sokminden változhat addig:szabályozás,szerelem,stb.

egyedülállóként fogadhatsz örökbe. és ha szerzel donort(spermát) akkor a szülés is megoldható.

2017. márc. 18. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!