Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez normális, hogy ezt érzem?

Ez normális, hogy ezt érzem?

Figyelt kérdés
Már 16 éves korom óta szeretnék gyereket, mindig fiatal anyuka akartam lenni.De volt egy időszakom amikor ez elmúlt,mert féltem h. mi lesz ha történik vele valami, akkor tuti nem bírnám ki és beleőrülnék.Pár éve ez az érzés elmúlt és ismét nagyon szeretnék gyerekt, ha szóba kerül a párommal akkor mindig az egekben járok, DE!Egyszerűen nincs türelmem a gyerekekhez.A nővérem kisfiát imádom és aranyos,de egyszerűen nem bírok fél óránál többet vele lenni,mert mindig utána kell rohangálni,mert keresi a bajt, nem fogad szót, hisztizik, akaratos(olyan mint én:-).Most mit tegyek, mi lesz ha az én gyerekemhez se lesz türelmem, vagy depressziós leszek tőle?Ez normális egyáltalán?
2010. máj. 11. 14:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Az ember a sajat gyerekehez teljesen maskepp viszonyul, mint a masehoz.Biztosan lesz hozza turelmed es jo anya leszel es kar ezen gondolkodnod.Azert probald egy kicsit turtoztetni magad es legyel turelmesebb a novered gyerekevel, az csak hasznodra valhat.
2010. máj. 11. 14:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazából csak havi 1 hétvégére jönnek át hozzánk,de olyankor én vagyok a kedvenc, csak velem akar lenni és velem akar csinálni mindent, még csak 2,5 éves lesz.
2010. máj. 11. 14:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát én megértem a problémádat. Amikor a barátnőmnek született gyereke, havonta találkoztunk kb. 1-2 órát, mindig teljesen kiborított, pedig nem volt egy rossz gyerek, de én úgy lefáradtam tőle, hogy alig vártam, hogy hazamenjenek vagy én eljöhessek. Az állandó vele való foglalkozás, hogy be nem áll a szája, hogy nem azt csinálsz amit éppen szeretnél, hogy nem ülhetsz csak úgy nyugodtan bámulva a nagy semmibe stb. Aztán 3 év múlva nekem is lett gyerekem és nem mondom, hogy néha nem esne jól csak úgy egyedül bambulni a tv-t, de teljesen hozzászoktam, hogy mindig it van velem, körülötte forg az életem. Hidd el akkor, ha ebben a helyzetben leszel, az lesz a természetes és eszedbe sem fog jutni, hogy másként is lehetne. Bár türelemben én sem vagyok túl erős a mai napig sem, de igyekszem.
2010. máj. 11. 14:44
 4/4 anonim ***** válasza:

majd ha odajutsz, jön az anyai ösztön:)

és lesz időd hozzászokni. 9 hónapig a gondolathoz, aztán jön egy kis magatehetetlen csomag, aki jópár hónapig egy helyben marad, kb. egy év múlva kell majd csak futkározni utána, és még később fog hisztizni stb. stb.

ne aggódj, bele fogsz jönni!

2010. máj. 12. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!