Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 26-27 hetesen normális, ha...

26-27 hetesen normális, ha fél-3/4 napig nem érzem a mozgását? Akkor sem ha háton fekszem

Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 12:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális. Doki.kórház!
2011. jan. 8. 13:09
 2/9 A kérdező kommentje:

ahogy kiírtam a kérdést, bemozdult

köszönöm a válaszod, gondoltam, megírom

egész éjjel fent volt, lehet, hogy elfáradt és elaludt...vagy aludva is mozog?

2011. jan. 8. 13:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, alvás közben is mozog... én a helyedben elkezdeném jegyzetelni egészen pontosan a mozgásokat, legalább egy pár napig, és mindenképpen konzultálnék védőnővel/dokival.
2011. jan. 8. 13:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Oké, elkezdem írni. Kösziii!!
2011. jan. 8. 13:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Lehet,hogy csak beleugatok,de szerintem nem véletlen,hogy csak a 32. héttől kell írni a mozgást.

Fél, 3/4ed nap nem hinném,hogy a világ lenne,mert még simán össze tudja húzni magát,hogy elférjen..De lehet ez csak az én véleményem...Amúgy majd kérdezz rá a védőnőnél,ha mész legközelebb..

2011. jan. 8. 14:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát, igen. 2 nap alatt harántból befeküdt fejvégre és én semmit nem éreztem belőle (szinte).
2011. jan. 8. 14:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Második vagyok. Én azért írtam, hogy írd inkább, mert jobb félni, mint megijedni. Nekem például írnom sem kellett, mert nonstop éreztem, egyszerűen lehetetlenség lett volna azt jegyzetelni. És 26-27 hetesen éppen olyan intenzív volt, mint az utolsó időkben. Pedig óriási hasam volt, én pici vagyok, azt sem tudtam, hogy fért el bennem, de akkor is csak sajtkukackodott. :)

Szóval inkább írd, és kérdezz rá, minthogy baj legyen.

Természetesen könnyű szülést kívánok, és utána nagyon jó babázást!

2011. jan. 8. 14:29
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi, elkezdtem írni.

Nektek is jó dolgokat kívánok!

2011. jan. 8. 14:40
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem egyébként nem háton kell feküdni sőt 32 hét után nem is javasolt, hanem a bal oldalon (jobb oldalon megterheli a szívet)és akkor negyedórán belül mozognia kell. De szerintem nem gond, mert attól hogy nem érzed vagy nem figyelsz fel rá ő mozoghat
2011. jan. 8. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!