20 honapja szoptatok! Van egy kenyes kerdesem? Mi lehet abajom?
Feher,attetszo huvelyi folyasom van,de nem folyamatosan. A havim egyszer jott meg,decemberben. Alhasi tompa fajdalom is sokszor van,de nincs benne rendszer.Mostmar ket hete kb erzem. NoDokinal voltam,de semmi.Voltam vervetelen,mindenok.Vizelet is okes. A hatam,derekam isfaj,de a gerincferdulesen kivulminden rendben. De akkor mi ez a folyamatos gorcsolgetes??? Hormonalis lenne?? Ja es a szekletemmel
sincs bajom,minden nap van. Segitsetek mert mar nem tudom mit gondoljak.
Igazából az áttetsző- fehéres folyással nincs baj.
Szoptatok én is (igaz, csak 4 hónapja, még nem jött meg 1x sem), és a nőgyógyászom a hormonváltozásokkal magyarázta ezt a fajta folyást. Tejsavas irrigálást javasolt, heti néhány alkalommal, kb.2 hónapig használtam, és elmúlt teljesen. Te is kipróbálhatod nyugodtan, recept nélkül is lehet venni. Vagy kérdezd meg az orvosodat, hogy ő mit gondol róla.
Koszi a tippet! Oszerinte minden rendben velem.En is a hormonokra tudom mar csak
fogni.
Ugyanez nekem is, meg a 20 honap is stimmel, es most diagnosztizaltak huvelyi candidat :(
Belul van tehat viszketes ilyesmi nincs. Gyogyszert kaptsm.
Szerintem attol lett, hogy rengeteg szenhidratot kivanok a szoptatas miatt. ( 53 kg vagyok, 170 cm ugyhogy hizni nem hizok tole)
Ma valtottam ki, Canesten pesszariumot, tablettat szoptataskor nem lehet.
Tok fura, hogy gomba tenyeszett ki, mert semmi erre utalo tunetem nem volt viszketes vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!