Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Majdnem 10 éves kisfiút...

Majdnem 10 éves kisfiút egyedül hagynál lakótelepi lakásodban nappal 4-5 órára?

Figyelt kérdés
Nyáron lesz 10. A lakótelep normális környék, a lépcsőház is korrekt, semmi gond a lakókkal. Tényleg át kell vinni még ekkora gyereket valakihez, nem lehet egyedül hagyni délelőttől kb. délután 2-3-ig? Tehát úgy 4-5 órára? A kisfiú roppant okos, értelmes.
2017. márc. 17. 08:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

De van ilyen törvény nálunk is! Az új gyermekvédelmi törvény.

Én gyermekvédelemben dolgozom. 12 éven aluli gyermek utcán sem közlekedhet csak felnőttel.

2017. szept. 14. 09:27
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél ki mutatót a törvényre.
2017. szept. 14. 10:06
 23/27 anonim ***** válasza:
Kétlem, hogy lenne ilyen, az iskola is hazaengedi a gyerekeket egyedül, ha a szülő írásban kéri. Ha nem tartózkodhatna egyedül az utcán, akkor eleve nem kérhetné a szülő az iskolától, hogy ezt lehetővé tegye.
2017. szept. 14. 12:44
 24/27 anonim ***** válasza:
Sejtettem, hogy nincs ilyen törvény :D Ha lenne, már itt lenne a link.
2017. szept. 15. 09:14
 25/27 anonim ***** válasza:

18-as: "már megint itt vannak az önjelölt gyermekvédelmi szakemberek".

Ez miféle cinikus megjegyzés? Mi bajod a gyermekvédelmi szakemberekkel? Volt már velük dolgod, azért vagy ilyen elítélő? Ha nem, akkor miért általánosítasz? Örülni kéne, hogy vannak akik a gyerekeket védik hivatalos formában. Mondjuk védenék a tiedet is, ha baj lenne.Pont az az eset vagy, mint akik szidják az állatvédőket, de ők az állatokért egy fűszálat nem tennének arrébb.

És mi az hogy "önjelölt"? Nem tartozom neked magyarázattal, de 21 éve dolgozom a gyermekvédelemben aktívan.Előbb gondolkodj, aztán sértegesd akit nem ismersz.

2017. szept. 15. 10:28
 26/27 anonim ***** válasza:
Akkor nem értetted, amit írtam, ha ezt így magadra vetted. Önjelölt, tehát laikus, magát szakértőnek gondoló válaszolók írják teljes meggyőződéssel a baromságaikat. Rajtad kívül mindenki értette szerintem, hogy kikre vonatkozott a megnevezés. A többit meg pont nem jó embernek írtad, tanultam gyermekvédelmet, szociális szférában dolgozom magam is, ha nem is pont a gyermekvédelem területén.
2017. szept. 15. 10:38
 27/27 anonim ***** válasza:
A törvényt még mindig nem látjuk itt!
2017. szept. 15. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!