Van olyan lány aki már 23-25 éves kora körül szívesen vállalna gyereket? Vagy ez manapság már teljesen 30 év fölé tolódott?
Igen! Én (mi) nemsokára szeretné(n)k. A technikum óta (3 éve) dolgozom, stabil, több éves kapcsolat, majdnem saját lakás, és viszonylag stabil anyagi háttér is megvan hozzá.
És ami fontos még, hogy nagyon szeretné(n)k már babát :)
24 leszek idén.
A fiatalabb húgom (21) pl azt mondja ő 25 éves korára szeretne. De a másik tesóm (24) is azért már 3-4 éven belül.
Amúgy tradicionálisabb családból jövünk (én úgy érzem hogy) szerencsére. A szüleinknél is apa 29, anya 23 volt, amikor összeházasodtak és a mai napig jóban vannak, felneveltek három gyereket egész normális felnőttekké.
Ötünk közül 3-an diplomások is, úgyhogy még csak nem is vidéki parasztcsalád vagyunk, mielőtt valaki azzal jönne hogy ez csak falun szokás manapság.
26/F
Nem feltetlen tolodik ki. En 26 eves vagyok, a ferjem 32, 2 eve vagyunk hazasok es uton a baba. :) 9 eve vagyunk egyutt, iden nyaron lesz, hogy 5. eve egyutt elunk. Mindketten dolgozunk, van megtakaritasunk (kb. egy lakas aranak 80%-a). Alberletben elunk ugyan, viszont sajatot nem szeretnenk meg venni mert nevetsegesen alacsony a berleti dij + rezsi amit fizetunk, majd ha a pici nagyobb lesz, kb. 2 eves kora korul tervezzuk a sajat lakast.
Mivel stabil, boldog parkapcsolatban elunk es nem volt anyagi akadalya se a gyermek vallalasnak igy nalunk nem volt kerdes, nem akartuk tovabb huzni az idot. :)
Nyilvan kellenek hozza a megfelelo feltetelek es sok esetben ezert tolodik ki, nem azert mert kizarolag 30 felett szeretnenek csak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!