Mennyi D-vitamint adsz a gyermekednek? Te szeded?
Figyelt kérdés
Érdekel, kinek hogyan javasolta a gyerekorvosa.
Írjátok le légyszíves, hogy hány éves a gyerek, és hány Ne-t kap.
2017. márc. 14. 00:20
1/11 anonim válasza:
3 éves a fiunk, napi 1 csepp vigantolt kap, ez 500 NE. Férjem és én napi 1000 NE-t szedünk. Babát szeretnénk, meddőségi centrumba járunk, ott javasolták.
2/11 anonim válasza:
az 5 honaposom és a 2 évesem napi egy cseppet, a férjem napi 2 cseppet szed a vigantolbol (cseppet érdemesebb mint tablettát mert jobb a felszívódása)
én most csak terhes vitamint szedtem. tavadztol oszig nem szedjük egyébkent...de a gyerekek akkor is.
3/11 anonim válasza:
A nagyobbnak 5 éves, napi 2 csepp, a kisebbnek, 2 kb havonta pár csepp, mert nem bírja. Ha elkezdem adni naponta, akkor egy hétre rá anyajegyei jönnek ki, az addigiak meg sötétednek és étvágytalan lesz.mindig d vitamin adagolás után
4/11 anonim válasza:
A kisebb 2 eves
Vigantolt kapnak
Én nem szedem
5/11 anonim válasza:
Másfél évesem van és napi 2 cseppet javasolt a gyerekorvos, 3 hónapos korig napi 1 volt.
6/11 anonim válasza:
20 hónapos lányom szed napi egy cseppet, essig napi 2 volt, mert nagy volt a kutacsa, nehezen nőtt össze, az orvos emeltette 2-re. Most végre összenőtt, így már csak 1 kell. Én nem szedem.
7/11 anonim válasza:
4 hónapos kislányom, napi 2 cseppet kap (Vigantol).
Én, és a párom 2000 NE D-vitamint.
8/11 anonim válasza:
5-ös vagyok, én 3000 ne-t szedek igazolt d vitamin hiányra, a férjem nem hajlandó szedni.
9/11 A kérdező kommentje:
Jó, hogy a gyermeketeknek jó adagolást javasoltak. Az viszont kár, hogy ti nem szeditek, mert nagyon fontos. Napi 4000 NE egyre szükséges a téli hónapokban
2017. márc. 14. 09:25
10/11 anonim válasza:
Hét éves gyerek napi 1000 NE, mi 3000 NE, orvos írja fel a receptet. ( ősztől-tavaszig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!