Akiknek postás hozza a családi pótlékot, és a GYES-t, GYED-et, azok megkapták már az e havit?
Figyelt kérdés
Nálunk minden hónap 5. és 7. napja körül szokták hozni. Azt már megszoktam, hogy ötödikére sosincs itt. De ma már 10. van, és még mindig sehol a pénz!
Csak én vagyok így vele, vagy másnak is késik a pénze?
2010. máj. 10. 18:56
1/4 anonim válasza:
Én ma kaptam meg a GYED-et (Bács megye)
3/4 anonim válasza:
Nekem is a postás hozza,már pénteken megkaptam.Borsod megye
4/4 A kérdező kommentje:
Én budapesti vagyok (XVII. kerület), de ma csak messziről láttam a postást, hozzánk nem is jött egyáltalán...
A fura az egészben az, hogy utánanéztem, és elvileg 10.-ig (vagyis a mai napig) a jogszabály szerint is ide kellett volna érnie a pénznek. Ha holnap sem érkezik meg, megyek a postára, mérgelődni.
Köszönöm a válaszokat! Ezek szerint csak nekem nem jött meg a pénz.
2010. máj. 10. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!