Hogy tetszik nektek a Nadin név?
Figyelt kérdés
2017. márc. 8. 17:49
11/18 anonim válasza:
Nekm volt ilyen sulistársam osztrák suliba. Nadin az elejét kicsit elhadartuk, nekem mindig is tetszett.
12/18 anonim válasza:
Van a csaladban, mar 30 eves, ugyhogy mi megszoktuk, de emlekszem a mamam nagyon nehezen jegyezte meg anno.
13/18 anonim válasza:
Egy Nadin nevű kislány anyukája jelen!
Imádom a nevét.Senki nem Nadinkázza.Nadónak szoktuk hívni,szerintem cuki.A nővére Szonja,őt meg Szonónak hívjuk általában.Tök aranyos,hogy Szonó és Nadó.De már eltértem kicsit a kérdéstől bocsi😁
15/18 anonim válasza:
Én tudtam, hogy lány név, de nem tetszik.
16/18 anonim válasza:
Kisfian nagyon cuki kis barátnőjét így hívják az oviban.
Mint ilyen, nem ütköznék meg már rajta. Amikor először hallottam, akkor viszont el kellett gondolkodnom kicsit, hogy "mi van???"
17/18 anonim válasza:
Van a lányomnak Nadin nevű osztálytársa. Nem becézgetik, mindenki Nadinnak szólítja. (Ennél jóval szokatlanabb nevek is vannak, pláne multikulti osztályban, szóval nálunk senki nem akad fenn azon, hogy kinek mi a neve.)
18/18 anonim válasza:
Nem.
Nadine már igen, és azt adnánk, ha így neveznénk a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!