Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tetszik nektek a Nadin név?

Hogy tetszik nektek a Nadin név?

Figyelt kérdés
2017. márc. 8. 17:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekm volt ilyen sulistársam osztrák suliba. Nadin az elejét kicsit elhadartuk, nekem mindig is tetszett.
2017. márc. 8. 19:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Van a csaladban, mar 30 eves, ugyhogy mi megszoktuk, de emlekszem a mamam nagyon nehezen jegyezte meg anno.
2017. márc. 8. 19:47
 13/18 anonim ***** válasza:
66%

Egy Nadin nevű kislány anyukája jelen!

Imádom a nevét.Senki nem Nadinkázza.Nadónak szoktuk hívni,szerintem cuki.A nővére Szonja,őt meg Szonónak hívjuk általában.Tök aranyos,hogy Szonó és Nadó.De már eltértem kicsit a kérdéstől bocsi😁

2017. márc. 8. 19:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik
2017. márc. 8. 20:10
 15/18 anonim ***** válasza:
69%
Én tudtam, hogy lány név, de nem tetszik.
2017. márc. 8. 20:14
 16/18 anonim ***** válasza:

Kisfian nagyon cuki kis barátnőjét így hívják az oviban.

Mint ilyen, nem ütköznék meg már rajta. Amikor először hallottam, akkor viszont el kellett gondolkodnom kicsit, hogy "mi van???"

2017. márc. 9. 09:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Van a lányomnak Nadin nevű osztálytársa. Nem becézgetik, mindenki Nadinnak szólítja. (Ennél jóval szokatlanabb nevek is vannak, pláne multikulti osztályban, szóval nálunk senki nem akad fenn azon, hogy kinek mi a neve.)
2017. márc. 9. 10:21
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem.

Nadine már igen, és azt adnánk, ha így neveznénk a gyereket.

2017. márc. 10. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!