Nektek melyik név tetszik?
Figyelt kérdés
Kislány babánk lesz. Az első neve Zsófia lesz, de akarunk hozzá egy második nevet is és mi nem tudunk dönteni. Az alábbi nevek tetszenek:
Ariana, Hanna, Linetta, Korina, Vivien, Romina :)
Előre is köszönöm a válaszaitokat :)
2017. márc. 5. 11:25
1/19 anonim válasza:
Ezek szörnyűek. Legyen a Hanna, úgyis az most a legnépszerűbb név, a másik 4 felejtős.
2/19 anonim válasza:
Hanna es Vivien jol hangzik mogotte, tobbi nem.
3/19 anonim válasza:
Nekem személy szerint a Vivien tetszik ezek közül a legjobban a Zsofiához. Hanna gyönyörű szép, de az most tényleg nagyon népszerű.
4/19 A kérdező kommentje:
Akkor írnátok nekem olyan neveket amelyek illenek a Zsófia névhez?
2017. márc. 5. 11:55
6/19 anonim válasza:
Egyedül a Hanna illik a Zsófiához. Szerintem ne legyen a,á,o kezdetű név és jobb lenne vegyes vagy magas hangrendű név. Valami rövidebbet választanék mellé. Ha 2. név lenne a Zsófia, akkor Lilla Zsófiát mondanám, de így fordítva nem sok ötletem van. Amúgy a Zsófia nagyon szép név. A jelentése is az. Talán Zsófia Tünde, Kinga, Réka. Vagy akár Linetta helyett Linett.
7/19 anonim válasza:
Ezekből csak a Korina tetszik, de nem passzol a keresztnévhez.
8/19 anonim válasza:
Szerintem Korina vagy Vivien.:)
9/19 anonim válasza:
Szerintem a Zsófiához a Hanna illik. Mindenképp 2 szótagos nevet választanék.
10/19 anonim válasza:
Nem tudom miért lett 0 % a válaszom. Semmi rosszat nem írtam. Sőt, megdícsértem a Zsófiát milyen szép név. Mindenkinek ment a piros, aki utánam írt. Ezentúl ezt játszuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!