El tudom még vetetni a babát?
Figyelt kérdés
Még nem kaptam időpontot a védőnőhöz,de már ezen a héten 9hetes vagyok.Nem fogok kifutni az időből?2010. máj. 10. 14:02
1/17 anonim válasza:
úgy tudom 12 hétig veszik el.
Ahhoz kell védőnő?
2/17 anonim válasza:
Akkor sürgesd meg!
MIért nem voltál picit gyorsabb? Miért kellett az utolsó pillanatra hagyni?!
3/17 anonim válasza:
Biztos, hogy az abortusz az egyetlen megoldas?
4/17 anonim válasza:
Ha komolyan az abortusz a legjobb döntés akkor ezerrel neki kéne állni intézni az ügyet!
5/17 anonim válasza:
Az abhoz nem kell védőnő.
A családsegítőt kell felkeresni két alkalommal. Oda kell időpontot kérni, viszont, az még két hét, nagyon neccesen fogsz abba a 12hétbe beférni.
6/17 anonim válasza:
Sajnos még beleférsz! Nekem 10 hetesen derült ki a baba és megcsinálták volna,de én szerencsére megtartottam a kis Tündért!
7/17 anonim válasza:
A védőnőnek semmi köze hozzá, megbeszéled a nőgyógyásszal és ennyi.
8/17 anonim válasza:
Tévedsz.A családsegítőben dönti el a csajszi hogy mennyit kell fizetned.Ő adja az "engedélyt".
Az Ő paprja nélkül a doki nem végezheti el a műtétet
9/17 A kérdező kommentje:
Nálunk védőnőhöz kell menni és ő adja ki a papírt.Sajnos muszáj elvetetni,mert egyedül maradtam két gyermekemmel,és nincs támogatás,se anyagi háttér.
2010. máj. 10. 19:03
10/17 anonim válasza:
Örökbeadni???? Kélek, legalább gondoldd át! A baba élete is megmaradna, a te lelkedet sem mardosná a bűntudat és egy meddő párt olyan boldoggá tehetnél!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!