Miert akar Magyarorszagon"mindenaron mindenki"terhes lenni, vagy az maradni? Szinte mar a fele orszag terhes. :D
Ilyen esetekben jobb lenne minnel hamarabb az abortusz lehetosege,vagy szerintetek milyen esetekben lehetne csak az abortuszt valasztani??
Vagy tokmindegy,mert mindenaron meg kell szulni??
Es tudom,...mindjart megerkeznek az abortusz vedok.:DDD
Végif se olvasom.
Szerintem régebben is minden így volt,csak nem láttál annyi terhes nőt,vagy neü volt face meg gyakori kérdések...
Sajnos végig olvastam végül.
És te 5 éves vagy? Vagy miért nem tudsz még értelmesen megfogalmazva írni?
Én szerintem mindenkinek lehet véleménye,de nincs köze hozzá.
Egy jó kapcsolatban pl nem gond,ha a férfi a fenntartó. Mint nálunk pl. Ez nem jelenti azt,hogy én ne mennék el dolgozni,csak mondjuk én nem keresek közel se br 315-öt meg még többet,mint párom.
És van előző kapcsolatomból egy lányom,akit 21évesen szültem,nem tervezetten. És nem bánom,nem álltunk sorba semmiért az apjával,az hogy a család besegített,az meg a család dolga mindenhol. Pl mi külön éltünk,exem dolgozott,szüleim vettek sok mindent a babának meg akkor,de mi tartottuk fenn a lakást.
Most meg a párommal van közös baba is,holnap lesz az esküvőnk,és albérletben lakunk. Senki nem segít,de pl kérés nélkül is kapunk bármit,pl ellátják páromat kajávak,ha megy fel pestre két hetente a második diplomája miatt.
Nyilván nekem is van véleményem sok mindenkiről,de én se láthatom kinek milyen az élete. A 16 éves is találhat jó párt,aki már dolgozik. Aztán már az ő dolga,hogy felhagy a sulival. A cigó is lehet rendes életű,nem csak retkes,segélyre szülő,nincs a homlokára írva. Ahogy egy nem tervezett gyereket is örömmel fogadhat a pár,vagy a nő egymaga.
Hány nő van és volt, akinek egész életében ne lenne gyereke?
Szerintem szinte minden nő szül élete folyamán. Ez nem mostanság kérdése, mindig is így volt, anyáink, felmenőink is szültek
Tevedsz, egyre kevesebben szulnek. Az okok:
- divatba jott a szingliseg es a szexkapcsolat
- a 30 eves nok is bulibol buliba csapatnak hetvegente
- karrier fontosabb nekik mint a csalad
- ujepitesu lakast akarnak meg hitelmentes hazat ezert nem vallalnak gyereket amig ez nincs meg
Az elobbi okok miatt a nok keson akarnak gyereket vallani, azonban kesobb kisebb az eselye. Sot, sokan nem is akarnak, mert:
- utazgatni akarnak es felelni a penzt amit keresnek
- karrier, karrier, karrier
Plusz egy egeszsegugyi ok is van:
Sokkal egeszsegtelenebb, szresszessebb eletet elunk, ergo a nok nagy resze nem, vagy csak evekkel kesobb tud teherbe esni.
Tajekozodj, mielott marhasagot irsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!