Anyám gyereket vár ilyen anyagi helyzetben. Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Pszichiátriái betegségei vannak. Négyen vagyunk testvérek. Eddig én meg ő eljártunk dolgozni. Így is nehezen éltünk meg. Most megismert egy pasit. Direkt beszéltem vele,hogy szedje a fogamzásgátlót de a fiatal pasinak gyerek kellett. Most örömmel mondja,hogy terhes. A pasi sem dolgozik,csak kocsmázik. Most mit tegyek? Tudom,hogy anyám befolyásolható a betegsége miatt. De egy új gyerek mellett a többi háromra nem lesz pénz, ha elköltözök meg miből élnek meg?2017. márc. 2. 12:55
11/11 anonim válasza:
"3 gyerekre talán már fóállású anya státuszt is kaphatnál, amig felnőnek."
Mármint elmehet GYET-re, igen. Nem talán, hanem biztosan. Csak azzal kitörölheti. Kap huszonpárezer forintot, meg a családi pótlékot. Nem addig, amíg felnőnek, hanem amíg egyikük sem 18 év feletti a három közül. Ennyi pénzzel kb. kitörölheti, ráadásul maximum részmunkaidőben dolgozhat mellette. Az aztán a fejlődési lehetőség... Gondolom a kérdező huszonéves, max harmincas lehet, de kétlem. Tényleg úgy gondolod, hogy el kéne ásnia magát hosszú évekre, hogy esélye se legyen semmilyen munkaerő-piaci előmenetelre, hogy majd neki magának biztos háttere legyen, amikor saját gyereket akar vállalni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!