Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Baj hogy nem akarok gyereket?

Baj hogy nem akarok gyereket?

Figyelt kérdés

Mindeni azt mondja hogy "majd később meggondolod magad"(merthogy még fiatal vagyok) de én akkor sem szeretnék gyereket, és erre meg is van az okom. Nem érdekelnek, nem tartom őket aranyosnak. Az is a baj hogy türelmetlen lennék egy gyerek neveléséhez, mert sajnos hamar felkapom a vizet. Nem vagyok goromba ember se amiért nem akarok szülni, és nem akarok gyereket nevelni. Kényszerből pedig nem fogom megtenni. Még hozzátenném azt, hogy már 2 éve van párkapcsolatom.

15/L

2010. máj. 9. 16:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem baj,szerintem senkit nem izgat.
2010. máj. 9. 16:26
 2/11 A kérdező kommentje:
a páromat viszont igen..
2010. máj. 9. 16:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát figyi egyáltalán nem biztos,hogy 35 éves korodban is együtt lesztek a "pároddal".Az embernek általában nem attól születik gyereke,akivel 15 évesen "jár".
2010. máj. 9. 16:33
 4/11 anonim ***** válasza:
15 évesen van 1 pasid és már gyereken gondolkodsz (azaz nem) hát valami gond van, még gyerek vagy...
2010. máj. 9. 16:44
 5/11 A kérdező kommentje:
Tudom, de én senkitől sem akarok:)De ki tudja..az is lehet hogy együtt maradunk...
2010. máj. 9. 16:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen olyan fiatal vagy még, hogy ilyesmin gondolkodj!...

Majd meggondolod magad, ha utolér a kapuzárási pánik, vagy az anyaösztön. Ha meg nem, az se baj. A te életed, a te döntésed.

De azért ezt a kérdést tedd fel magadnak 10-15 év múlva ismét. Kíváncsi vagyok, akkor is ugyanez lesz-e a véleményed!

Én ennyi idősen azt hittem, soha senkivel nem fogok tudni egy ágyban aludni, és hogy fogok én így férjhez menni. Mióta férjnél vagyok, el sem tudom képzelni, eddig hogy bírtam egyedül aludni! Kicsi vagy még ahhoz, hogy ilyesmin gondolkozz. A párod is fiatal még ehhez. Inkább a védekezésen filózzatok.

2010. máj. 9. 16:48
 7/11 A kérdező kommentje:
Ő kérdezte meg először hogy később lesz-e gyerek, mert ő szeretne.
2010. máj. 9. 16:49
 8/11 anonim ***** válasza:
uccsó vagyok, olvastam a kommentedet. De aranyos naiv vagy!
2010. máj. 9. 16:49
 9/11 A kérdező kommentje:
16:48 pont ez az hogy nem gondolkozok ilyenen, eldöntöttem hogy nem szeretnék ezen kell gondolkodni.. (Ez a bolygó már amúgy is túlnépesedett az emberekkel) :)
2010. máj. 9. 17:01
 10/11 anonim ***** válasza:

Kedves 15 éves!

Semmi gond nincs azzal, hogy nem akarsz gyereket. Teljesen jól van ez így. Teljesen mindegy hogy ki mit mond, amikor egy nő gyermeket vállal a saját testéről és jövőjéről jobb ha saját maga dönt, mint a többség.

Én is írhatnám neked, hogy ahogy az idő telik, egyre okosabb leszel és a mostani kicsi világ amiben vagy ha nyitott vagy, megnyílik neked. Rájössz és megértessz dolgokat és vélemény nélkül leszel képes elfogadni mások tévedéseit, mert megtanulod azokat esetleg te magad is elkövetheted hiába igyekszel mások melléfogásaiból tanulni. Neked nincs más dolgod most, mint élvezni azt, hogy 15 vagy és gondtalan a tini kor viszontagságaihoz képest. Nincs más dolgod mint tanulni, hogy ne szívj egy életen keresztül egy rossz választás miatt. Jól tanulni, hogy kevesebbe kerüljön a suli a szüleidnek mert ezzel tudsz nekik segíteni ha van ösztöndíj az meg arányosabban magasabb:o).

Majd 1O év múlva amikor túl vagy dolgokon még mindíg nem akarod a gyereket mert még világot jársz is ok.

Én most vagyok 35. Első babát várom. Nekem sosem volt problémám a kicsikkel, de emlékszem mennyire idegen volt számomra látni az unokatesómat leülni babázni a lányával vagy szoptatni mikor kicsi volt. Én most megértem arra, hogy anya legyek. Arról nem is beszélve, hogy mennyire fontos, hogy a társ akit választassz mennyire társ, mindenben.

Élvezd azt, hogy 15 vagy és ne foglalkozz senkivel. Jól van úgy, ahogy van amíg te boldog vagy úgy. A te életed csakis te élheted és senki más.

2010. máj. 9. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!