Kismamik aki nem szokott le a dohányzásról mennyit szívott egy nap?
Hét éve adatokat gyűjtesz? És ezért nem méreg a magzatnak meg a gyereknek a NIKOTIN és a KÁTRÁNY? Komolyan? Mert az anyja jól érzi magát? És aki csecsemőkorában meghal, annak az anyja biztos nem érezte magát jól, nemde?
Komolyan, erre szavak sincsenek. És mi van a tényadatokkal, melyek tudományosan bizonyítják, hogy a nikotin és a kátrány méreg, és attól x időn belül, y valószínűséggel meghalnak, s egy átlagos dohányos 12 évvel él rövidebb életet, mint egy nemdohányzó? Vagy is hülyeség, mert a nikotin tulajdonképpen tápanyag, ha elég jól HISSZÜK, hogy a lelkünknek jó?
Facepalm.
Pontosan melyik lelkiállapot semlegesíti a mérgeket? És melyik lelkiállapot felel azért, ha valaki belehal ezekbe?
Iszonyatosan káros dolgokkal mérgezed a netet, nulla tudással, csak azért, mert te 7 éve "kutatsz", vagy hogy is hívod.
Ja. Igazad van. Pusztán azért, mert a gyereked 3 éves koráig még nem betegedett bele semmibe. És mondd, közösségbe jár már?
Mire alapozod, hogy az immunrendszernek nincs köze ahhoz, amiből felépül a test=amit beleteszel a testedbe?
Nagyon csípik a csőrödet a gondos, tájékozott anyák, azt látom.
Istenem hova jutottunk egy egyszerű kérdéstől.
Ja és nem tudom ki írt nekem üzenetet de legyen szíves ne sértegessen mert én csak egy egyszerű kérdést tettem fel és nem a véleményekre voltam kíváncsi hanem a tapasztalatokra.
3,5 éves a kislányom, bolcsis volt, októbertől már óvodás :-)
Tehát, 1,5 éve, aktívan közösségbe jár.
Nem csípi nekem senki sem a szemem, egyet tudok, biztos vagyok benne, hogy igen, jól csinálom. Gondolom a többi anya is így van vele.
A vérkép: igaz nem mostanság készült, hanem 4-5 hónapja, de ne lepodj meg, EGÉSZSÉGES. A vitaminokat élelmiszerből és gyumolcslebol (frissen) lehet nyerni ;-)
Túl van gondolva, az egész. A megvezethetőbb szülők része vagy, melyet az internet és mindene*ybenblog motivál.
Utolsó abban egyetértek veled hogy a legtöbb vitamint a friss gyümölcsből és zöldségből lehet megszerezni. Szerintem felnőttként sem szed mindenki d vitamint akkor neki is d vitamin hiánya van ?
Én is ha lehet kerülöm a gyógyszereket ha nagyon muszáj akkor szedem
Utolsó, én teljes szívből a te férjed sajnalom.
Számomra, te vagy a csökkent értelmiképességű.
Egy szóval nem írtam, hogy a nikotin jó, sem azt, hogy tömöm vele. Látszik, hogy értelmezni sem tudsz, csak a berögzött hulyeseged fújod.
Gondolom egy tonna Madonna áll a kommentek mögött, aki frusztrációját itt i ki, mert a férje már undorodik a "tökéletességétől".
A tonna szerintem te lehetsz;))
En maradok az 53 kg-nal, akit a ferje igy imad 27 eve.
Neked meg csak olyan jutott, aki elnezi, hogy mergezted a gyerekeit;))))
Aha :D az biztos :D
Tonna lady álmodozik 😂🙌🏻 Nyomasd még a hulyeseged 😂👆🏼
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!