Kismamik aki nem szokott le a dohányzásról mennyit szívott egy nap?
Barátnőm családjában minden baba időre, egészségesen született, viszont egyik nő sem dohányzott.
A barátnőm viszont, hiába könyörögtem neki, hogy tegye le, mert árt vele! Kitudja előre, hogy baja lesz-e vagy sem?
31.hétre született a kicsi. Szerencsére nem maradt semmi maradandó betegsége, eddig legalábbis nem tudnak róla.
Sok nő egyébként nem tudja, hogy aki dohányzott, a babája miért olyan sírós. Pontosan ezért, mert a drága édesanya nem volt hajlandó a saját gyermekéért letenni a cigit. Az elvonási tünetek miatt sírnak.
Aztán ott vannak a léguti megbetegedések, koraszülés, halvaszülés, stb. Kockáztassatok nyugodtan. Ti életetek. Csak nem értem miért kell, egy ártatlan életet belekeverni ebbe. Ha ne adj isten tényleg beteg lesz, tudjatok elszámolni a lelkiismeretetekkel.
Ha annyi nincs a kismamában, hogy letegye az egy nulla, jellemtelen ember.
Ismerős családban hat gyerek van, az anya végig dohányzott. Első pár gyerek egészséges, majd egyre betegebbek lettek. Az anya szerint az orvos megmondta neki, a következő gyerek halva fog születni.
Saját tapasztalat nincs, én nem dohányzom.
Amit te szívsz, azt szívja a gyereked is. Az újszülötted szájába beleraknád az égő cigarettát? Ha nem, akkor a magzatodéba se tedd.
Szokj le még előtte. Nikotint és kátrányt még véletlenül se adj a magzatnak!
Tervezett terhesseg elott tedd le a cigit! Annyira gusztustalan, undorito, nem is ertem, ha egy terhes fustol:(
Tukorbe sem tudnek igy nezni.
"Amit te szívsz, azt szívja a gyereked is." Te nagyon hü*e. Ezt ugye magad sem hiszed.
Tudod mi az amit a magzat leginkább átvesz az anyától? Az érzelmeit.
És most lehet nyugodtan lepontozni. De gondolkozzatok már egy kicsit. Az a magzat, abban a dohányzó testben fogant, akkor az, számára továbbra is "természetes" közeg lesz. Így működik az evolúció. Alkalmazkodni a környezethez. Ennyi.
Köszönöm a negatív válaszokat de nem erre voltam kíváncsi hanem arra aki dohányzott terhesség alatt. Aki nem dohányzott az tartsa meg a véleményét és válaszoljon más kérdésre. Pl. erre: KI KÉRTE HOGY IDE ÍRJ HA NEM DOHÁNYZOL?
Köszönöm szépen akik normálisan tudtak válaszolni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!