Az Eliza névhez milyen nevek illenek?
Figyelt kérdés
Főként fiú név érdekelne, hogy szerintetek milyen illene egy ilyen nevű lány testvérének, de lányt is írhattok.2017. febr. 20. 20:50
3/10 anonim válasza:
Eliza névhez külföldi apa illik vagy germán családnév.
4/10 anonim válasza:
Milan, Lorinc, Patrik.
Eszter, Lujza, Lelle, Lenke.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi eddig mindenkinek! :)
2-es ez szerintem is jó párosítás, tetszik, köszi!:)
3-as Nem ez volt a kérdés. Amúgy Németh a vezetéknév.
Azért kérdeztem, mert pl. ez a Tamás és Eliza is nekem fura így együtt. Az ilyen szokványos nevek, mint Attila, Dániel és szerintem a Tamás is nem hangzik olyan jól egy ilyen kicsit szokatlanabb névvel.
2017. febr. 21. 10:53
7/10 anonim válasza:
Kérdező, mióta szokatlan az Eliza? Nálunk az utóbbi három évben vagy 8 Elza/Eliza született, teljesen divatnév lett.
Ha a mesésebb, modernebb vonalat akarjátok tartani:Erik, Soma, Zalán, Zénó
Ha komolyabbat: Zolta, Domán
8/10 A kérdező kommentje:
Azt írtam "kicsit szokatlanabb", nem azt, hogy szokatlan. Én eddig egy Elizát ismertem, szóval nálunk így van.
2017. febr. 21. 17:15
9/10 anonim válasza:
abszolút nem bántásból írtam, szerintem is szép név:-)Nálunk is listás volt, de végül Lujza lett.
10/10 anonim válasza:
Felenk is sok az Eliza. Van 20 eves, 11 eves is.
Az o tesoik Martin, Daniel, Leila, Bianka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!