Oláh vezeték névhez milyen fiú-lány nevek illenek?
Egyenlőre ott tartunk hogy mindkettőnknek tetszik egy-egy lány név, de nem tetszik a másik által választott név. És ezen kívül nem tetszik semmi, már végig néztük az MTA-t is, de csak rosszabb lett, hátha itt kapunk egy jó nevet! Ha nem annyira ömlesztve van a sok furcsa név.
Meglepetésnek szeretnénk a baba nemét, ezért szeretnénk fiú és lány név ötleteket is.
Mielőtt az arra hajlamosak lecigányoznának, magyarok vagyunk.
Jöhetnek mindenféle nevek, nem állunk egyik "tábornál" sem.
Köszi!:)
Erika, Nóra, Lilla, Viola
Igazából az Oláh-hoz elég jól megy minden.
Oláh Gábor, Krisztián, Barnabás, Zsolt, Péter,
Oláh Sarolta, Zsuzsanna, Beáta, Tamara, Tímea,
Oláh Csaba, Oláh Andor,
Oláh Gyöngyi, Oláh Kitti
Ők valós emberek, akiket ismerek evvel a vezetéknévvel.
Laura,Leila,Letícia,Irina,Szonja
Ádám,Csanád,Dávid,Gergő,Bálint
Szia! Korábban én is feltettem ezt a kérdést... :) (szintén magyar)
A mi kislányunk Oláh Zsófia lesz, még az Adrienn jött szóba. Ha fiú lett volna: Oláh Bence.
31+1 hkm
Szia.
Ritka olyant hallani a mai világban,hogy a szülök nem szeretnék előre tudni a baba nemét.De talán igazatok is van a lényeg egészséges legyen!!!Az én becses nevem:Oláh Brigitta.Nagyon sok név passzol a vezetéknevünkhöz az a kérdés,hogy inkább "modernebb"nevet vagy inkább"hagyományosbbat"szeretnétek?A férfiakat a családunkban mind Lászlónak hívják egyféle hagyomány ez.
Köszönöm a válaszokat!
Talán a modernebb nevek jobban tetszenek, nekem tetszenek az ősi magyar nevek is de páromnak nem. A full extra modern nyakatekert nevek a páromnak tetszenek, nekem nem. Elég nagy bajban vagyunk:(
Eddig tetszik Andor, Csanád, Tamara
A többi töbségében nem jöhet szóba, mert a családban vagy ismerősi körben van (ez azért nem jó mert nagyon kis faluban élünk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!