Szerintetek a Dusánszki vezeték névhez milyen keresztnevek illenek?
Enikő, Lívia, Sára, Eszter
Dávid, Balázs, Regő, Ádám
Nekem mindjárt a Balázs ugrott be, de amúgy még: Laci, Bálint, Dávid, Szabolcs.
Lánynak: Nóra, Bogi, Viki, Hajni, Eszter, vagy Lola.
Mivel a vezetéknév hosszú, én valami rövid keresztnevet választanék, mert kifáradsz mire végigmondod a nevét. :)
Lány nevek közül nekem a Alexa, Odett/Polett, Dóra/Nóra, Lara tetszik, legalábbis a vezetéknévvel együtt:)
Fiú nevek közül az Ádám, Noel, Kornél, Ábel, ezek tetszenek nekem és még passzol is a vezetéknévhez. :)
Réka, Vivien, Noémi.
Dávid, Zalán, Bence.
Nekem rögtön a Gábor ugrott be, de fogalmam sincs miért, mert sosem tetszett ez a név!:D De szerintem majdnem minden név illik hozzá, tök jó vezetéknév!:)
Nekem a fiú nevek közül ezek tetszenek: Péter, Ádám, Zoltán, Balázs.
Lány nevek közül pedig: Anna, Emma, Lili (mondjuk ez lehet pont nem illene hozzá), Melinda.
Dóra, Dorina, Dorisz, Dalma, Flóra, Fanni, Noémi, Réka, Regina, Ramóna, Sára, Szandra, Laura, Lilla, Lara, Petra, Panna, Patrícia, Tamara, Tímea
Dávid, Balázs, Botond, Péter, Áron, Gergő, Márk, Márton, Marcell, Bálint, Deján, Flórián, Fábián, Marcián,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!