Milyen előnyei lehetnek ha egy lány 20-21 éves korában gyereket vállal?
20 és 28 évesen szültem. A nagyobbnál sokkal jobban bírtam az éjszakázást, és nagyobb volt a teherbírásom is (gyed alatt esti suliba jártam, és mellette nyelvet is tanultam), bőven beértem napi 5-6 óra alvással, nálam az volt a normális, ha hajnali 2-kor fekszem le. Most meghalok, ha éjfél után kerülök ágyba :D
Szerintem sokkal spontánabb is voltam, reggel gondoltam egyet, és elvittem a gyereket a szomszéd városba sétálni, mert miért ne, pedig távolsági busszal kellett menni, nemám, hogy csak beülünk az autóba és kész. Most meg azt is napokig tervezem, hogy a következő héten mikor menjünk babatornára :D Igaz, egy gyerekkel még könnyen ugrál az ember, más az, amikor minden nap időre menni kell a tesóért.
Ja, mondjuk én az összes olyannak, hogy könnyebb regenerálódni, jobban bírja a terhességet, stb. elméletnek a cáfolata vagyok. 20 évesen, az első terhességemnél sokkal többet híztam, és 4-5 évig tartott leadni valamennyire (teljesen soha nem sikerült), és a terhességet is sokkal nehezebben viseltem, nehéz szülés, nehéz gyermekágyas időszak, szülés után két hétig felkelni nem bírtam, mert szédültem, vert a víz, rossz volt a vérképem, stb.
28 évesen, a második terhességemnél 9 kiló felesleggel mentem szülni (vizesedtem valamennyire, úgyhogy ebben az is benne volt), kórházból hazajövet már ugyanannyi kiló voltam, mint amennyivel terhes lettem, a régi farmereimet simán fel tudtam venni azonnal. Könnyű szülés, és nagyon jó gyermekágyas időszak jött utána, már a kórházban simán szaladgáltam ide-oda, nem bírtam megülni az ágyamon, feküdni pláne semmi kedvem nem volt, a vérképemre meg azt mondták a kórházban, hogy olyan, mint aki nem is szült, tökéletes :)
Szóval én a 30-hoz közelebb sokkal jobban viseltem fizikailag a terhességet is, a szülést is, és a gyermekágyas időszakot is.
Feltételes módban írtam a hízást, nyilván van kivétel, de a huszonévesek kisebb része elhízott, mint a harmincasoké, a negyveneseknél meg majdnem 2x akkora rész túlsúlyos.
Plussz azt is mindenki tudja, hogy az anyagcsere lassul az idő előrehaladtával.
Van pár kivétel, nekem is van huszonéves 90kgs anyuka ismerősöm, de a többség szülés előtt és után is jól néz ki. Itt pedig a többség volt a kérdés.
A szülészeten harminc felett borzasztó állapotban voltak a nők, de méginkább negyven felett dagadt boka, megereszkedett mellek, striák, és óriás has. A cigánylány a 3. gyerekkel fiatalon bezzeg modellnek nézett ki. Én az elsővel szintén jól néztem ki. Nem hiszem, hogy akkora mázlink volt, hogy pont 2 kivételes genetikájú ember került ugyanakkor a szülészetre.
Én nem nyomogattam, de nyilván azért kaptad, mert nem tipikus, hanem pont az ellenkezője.
Ha ezt odaírtad volna... de az írásod azt sugallja, mintha te lennél a példa.
Nézd meg, engem milyen szépen lepontoztak.
Pedig, ha végigkérdeznék itt mindenkit, senki sem mondaná azt hogy rosszat írtam.
Sötét agresszív bunkók... nem is írnak sehova, csak pontoznak. Lefelé. Több névvel bejelentkezve, mulatságból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!