Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pici babával lehetetlen...

Pici babával lehetetlen társat találni?

Figyelt kérdés
2008. okt. 10. 14:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetetlen,nekem 4 napos volt a kislányom,amikor jött az "új" apuka,azóta is együtt vagyunk! (4 éve)
2008. okt. 10. 14:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Semmi sem lehetetlen :) Ha találsz / vagy Ő talál meg ;)/ egy olyan pasit, akinek tetszel és meg tudna szeretni, akkor szerintem semmi akadálya, h a társad is legyen :)

szurkolok :)

2008. okt. 10. 14:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló,Te nagyon szerencsés vagy.

Nekem erre 6 évet kellett várnom,a gyerekem már 8 éves volt.De megtaláltam,6 éve már a felesége vagyok,és van még két gyönyörű közös babánk is.

Neked is sok szerencsét kívánok hozzá.

2008. okt. 10. 14:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és megnyugtató válaszokat. Jöhetnek még a pozítiv példák! Sok boldogságot mindenkinek, aki már megtalálta!
2008. okt. 10. 14:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló vagyok,gratula Neked is! :-)
2008. okt. 10. 14:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 éves a fiam,születése óta egyedül vagyok, de sosem gondoltam, hogy egyedül is maradok! Miért maradnék? Nem keresek pasit, majd jön, amikor jönnie kell.
2008. okt. 11. 08:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy lehetetlen. Nekem a fiam 8 hónapos volt, amikor elmentem két napra barátnőkkel Tisza-tóra kikapcsolódni. Azt leszámítva, hogy nagyon furcsa volta a pici fiam nélkül, és nagyon hiányzott, jól éreztem magam nagyon, és megismerkedtem egy kedves fiatalemberrel, akivel nagyon jól megértettük egymást, bár sajnos két hónap alatt kiderült, hogy nem illünk össze, de ennek semmi köze nem volt a kisfiamhoz. Utána megismerkedtem egy másik férfivel is, ám sajnos róla kiderült, hogy elég érdekes a nőkhöz való hozzáállása, nem éppen monogám típus, de szintén nem az volt a gond, hogy gyerekem van, mert más nőkkel is ezt csinálta. Most egy éves a fiam, még várok arra a bizonyos "igazira", de mint ez a két eset is bizonyítja, nem lehetetlen, hogy az ember kapcsolatot alakítson ki pici baba mellett. Én optimista vagyok.
2008. okt. 11. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!