Gitárosként zenekart találni lehetetlen?
3 éve elektromos gitározom és 1 éve keresek bandát.....de neten mindenhol csak dobost/basszerost keresnek.... hol tudnék bandát találni?
basszerozni is tudok de azt nem szeretem annyira, inkább próbáljakmeg basszusgitárosként zenekart találni??
ismerkedj emberekkel, meg próbálj rábeszélni haverokat, hátha valaki meg akar tanulni dobolni. Az is lehet hogy találsz olyan embert aki szívesen kölcsönadja nektek a dobszerkóját, ha beszálltok a próbahelybe. És akkor még dobot se kell venni.
3 év még annyira nagyon nem sok idő, nembaj ha totál kezdő a dobos, hamar felfejlődtök valamekkora szintre, aztán szép lassan beindulnak a dolgok.
Amúgy ne te keress!!!!
Ismerkedj meg szakmában lévő emberekkel,szerezz kapcsolatokat és majd rád talál egy banda akinek épp gitáros kell majd!!!
budapesten lakom,
14 éves vagyok...
punkot játszok pl: NIRVANA, RHCP , SUM41, PLACEBO
nekem a gitár a szórakozás.. én nem "gyakorlok" napi 3 órát hanem szórakozok napi 3 órát...
"ESETLEG" ének is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!