Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Postán is be lehet küldeni az...

Postán is be lehet küldeni az OEP-nek a GYES meg TGYÁS iránti kérelmet?

Figyelt kérdés
2008. okt. 10. 11:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen, be lehet küldeni postán is, persze ajánló szelvénnyel együtt, hogy maradjon valami nyoma a kezedben, hogy Te feladtad a postán.

De szerintem jobb ezeket személyesen intézni, mert ott a helyszínen át tudjátok nézetni, helyesen van-e kitöltve minden. Az pedig rengeteg bosszúságot megspórol.

2008. okt. 10. 11:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha postán szeretnéd feladni, 2 példányban készitsd el, megegyező tartalommal, a mellékleteket is fénymásold le ha vannak, és ajánlott elsőbbségi levélként postázd.
2008. okt. 10. 12:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én postán intéztem, a TGYÁS 2 hét múlva a számlámon volt. Csak arra figyelj, hogy mindent küldj el nekik, amit kérnek.És persze ügyesen töltsd ki a papírokat! :-)
2008. okt. 10. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!