Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Még mit tehetnék? Mi tennétek?

Még mit tehetnék? Mi tennétek?

Figyelt kérdés

33 éves anyuka vagyok van két gyermekem 3 éves és 8 éves

Amig a gyermekekkel voltam itthon tanultam 3 szakmát letettem és nemt udok elehelyeznekdni?(pedagógus és családsegitö aszisztens, kisgyermekgondozoi, dajka)

Nem találok a környéken munkát ahol meg lenne nem érnék vissza idöbe haza hogy a gyerekeket hazavigyem.

Ovodába, bölcsödébe szeretnék dolgozni. Mi tehetnék még? elkezdjem az angolt? felvételizzek fösulira(csecsemö és kisgyermekgondozoira avyg szociális munkás(gyámügy)

Szeretnék elhelyezkedni semmi más vágyam nincs. Sajnos ebbeöl a városbolt a férjem elköltözni nem akar pedig hamegtennénk seperc alatt lenne munkám.

2017. febr. 6. 10:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Én szociális munkás vagyok (most épp itthon, gyed-en), de nem a szakmámban dolgoztam. De ha el akarok helyezkedni benne, szerintem nem lesz gondom, több helyre is keresnek embert nálunk. De kérdés, hogy az ember szereti-e ezt csinálni, vagy sem.

Dolgoztam korábban a szakmámban is, iskolában, azt nagyon szerettem, de hát azért azt tudni kell, hogy az én munkaidőm, szabadságom nem annyi volt, mint a pedagógusoknak, szóval ilyen szempontból ez sem gyerekbarátabb semmivel, mint bármilyen más munka.

Gyed előtt a helyi pedagógiai szakszolgálatnál dolgoztam, na oda pl. a te végzettséged pont passzolna is, ráadásul neked járna pótszabadság is, úgyhogy a nyári szünettel is könnyebb dolgod lenne, mint a sima földi halandóknak :) Szerintem nézz szét ilyen irányban is, keresd meg a megyei pedagógiai szakszolgálatot, adj be önéletrajzot, hátha.

2017. febr. 6. 12:42
 2/3 anonim ***** válasza:

De ha el akarok helyezkedni benne, szerintem nem lesz gondom, több helyre is keresnek embert nálunk.*

*mármint nálunk = a szakmámban

bocs, hülyén fogalmaztam :D

Szóval itt, ebben a városban szerintem el lehet helyezkedni szocmunkásként, ha szeretne valaki, de hogy ez más városokra mennyire igaz, azt nem tudom. Tanulni csak akkor érdemes elkezdeni, ha tényleg ebben szeretnél dolgozni, azért ez mégis hét félév, nem kevés idő, na meg pénz, ha fizetősön csinálod, és mivel már vannak szakmáid, gondolom csak ez jöhet szóba.

2017. febr. 6. 12:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy hülyeség, de mi lenne, ha a gyerekek abba a városba járnának suliba és oviba, ahol te munkát kapsz. Persze így korábban kell ébredniük, de legalább tudnád hozni-vinni őket. Igaz ehez jó lenne egy kocsi. Nem tudom,hogy ez a feltétel adott-e.
2017. febr. 6. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!