Anyukák, van olyan aki utólag nagyon megbánta, hogy pont annak a férfinak szült gyereket?
Mert pl annak idején úgy látszott hogy jó apa lesz, aztán a gyakorlatban kiderült hogy másképp ertelmezi az apaságot.
A gyereket imádom, nem adnám semmiért, csak eszembe jut, hogy mennyivel többet kapott volna,( és nem anyagiakban) ha más apát választok. Ez már egy patt helyzet, így marad, igazábol egy kis lelki támogatást szeretnék, vagy nemis tudom hogy mit.
Utolso,
Elso vagyok. En 3 even keresztul lattam hetente, hogy milyen apja az exem az idosebb fianak.
Odaig van erte!
Csodalkozva neztem mindig.
Es a kozoset meg teljesen ignoralja. Mind erzelmileg, anyagilag, mintha nemmis letezne. Ha beteg, es irom neki, semmi valasz. Nem erdekli egyaltalan. Na ez , hogy van akkor ?
Miert jo apja az egyiknek es vadidegen a masiknak ?
#11 na ez az ami tényleg érthetetlen. Miattad csinálja? Hogy rosszul érezd magad? Igen, miért nem érzi sajátjának a kicsit? Nem olyan lett, amilyennek elképzelte?
A nagyobbik gyerekhez hogy viszonyult ilyen kicsi korában?
Teljesen mashogy. A masik gyerek a mindene.
Mikor nalunk volt , 1 eves koratol ( en azota ismerem ) heti 1 nap es egy ejjel, lesi minden kivansagat, egesz nap, ertsd ugy 12 oran at folyamatosan jatszott vele. Ez egy hetvegi nap volt mindig.
A mai napig ilyen vele.
A kozos kicsinek nem is koszon. En meg ilyet nem lattam, amikor megszuletett mar kezdodott, szerintem
Mar akkor megvolt az uj no.
2 eves es meg SOHA nem furdette, nem etette, semmi, nulla. Elso szulinap , oh neki dolga van. Elso Karacsony? Megyek a nomhoz.
Ajandek 200db a nagynak, egy muanyag kacsa a kicsinek. Es ekkor meg hivatalosan egyutt voltunk ...
De ugy vagyok vele, az ovesztesege, csak a gyereket sajnalom :(
Utolsó azért más hétvégén jó apának lenni akár 12 órán át míg 7/24-ben jó apának lenni. Egy héten pár órára bárki eltudja játszani a jó apát/anyát.
Gondoljatok arra, hogy semmi sem történik véletlenül, a gyereketek még ha csonka családban nő fel akkor is szeretitek az meg kompenzálja érte őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!