Hol tudok utánajárni, hogy a sógornőmnek hol volt az abortusza? El lehet ezt titkolni? (orvosi papírokra gondolok)
párhónapra az abortuszra ismét terherbe esett,de azt a babát már megszülte,viszont a terhessége elején a doki talált valamit a méhnyaknál,valamint az egész terhesség alatt az ultrahang mindig azt mutatta,hogy a baba 8-10-14 nappal le van maradva.Ezek lehetnek az abortusz miatt,mivel nem sok idő telt el a 2 terhesség között?
A terhességi kiskönyvét sem mutatta meg itthon senkinek,le tagadhatja?
természetesen ilyen dolgokra vonatkozik az orvosi titoktartás, senkinek nem adható ki semmilyen adat. legalábbis hivatalosan...
a méhnyaknál lehetett egyszerű méhszájseb, akárkinek lehet, az meg, hogy el van maradva, nem jelent semmit, valószínű nem tudja az ember pontosan, melyik nap fogant a babája. két hét tévedés simán belefér, ráadásul van 2,5 és 4,5 kilós normális újszülött is...
inkább segíts neki, pénzzel, pelussal, babaholmival, van elég baja, úgy tűnik!
P@r@sztok!
Miért nem a kérdésre válaszoltok?
Miért kell állandóan rosszindulatúan,lekezelően és támadóan reagálni mindenre?
Senkinek ,semmihez semmi köze.
Ahogy neki nincs "joga" úgy nektek sincs közötök,h mit akar a kérdező csinálni!
Kérdezett valamit,arra válaszoljatok,ha meg nem tudtok akkor csitt!
Én nem tudok érdembeli választ adni a kérdésére,ezért nem is akartam ide írni,de miután a sok seggnek elolvastam a rosszindulatú válaszát,sajnos,kénytelen voltam a véleményem kinyílvánítani..sorry.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!