Mit gondoltok a Szofi névről?
Figyelt kérdés
Ezt a nevet adnánk a kislányunknak, ebben a formában. :) Ki mit gondol?2017. jan. 28. 21:12
11/19 anonim válasza:
Mint írták, nekem is a cigi jut róla eszembe, illetve a szotyi.
Én nem őrülnék, ha egy buliban kérdeznék, hogy ki kér egy szofit?
12/19 anonim válasza:
Alapból azt gondolom, hogy szép név, de úgy hangzik, hogy "Szopd ki"...
13/19 anonim válasza:
Kizarolag a cigi jut róla eszembe, a 80-as években a nagybátyjám még azt szívta
14/19 anonim válasza:
nekem egyáltalán nem jut róla a spohiane cigi eszembe pedig azt szívtam régen. Gyönyörű név a Szofi :)
15/19 anonim válasza:
Zsófia vagy Szófia szép. Szofi kislány név.
16/19 anonim válasza:
Én speciel nem szeretem a rövidítéses neveket teljes névként,ezért úgy adnám,hogy Szófia,és Szofinak becézném.
Nekem egyébként nagyon tetszik:)
De ha nektek így tetszik,hogy Szofi,akkor nyugodtan adjátok,és ne számítson más véleménye!
17/19 anonim válasza:
Az első nem mondott hülyeséget, az Anikó tényleg az Anna becézett formájából önállósult, nézzétek meg utónévkönyvben.
Mint már mondták többen, a Szofi névről mindenkinek a cigi jutna eszébe, meg szerintem komolytalan is. Akkor már inkább a Szófia, vagy Zsófia.
18/19 anonim válasza:
Nekem komolytalan. Inkább Zsófia, az szép.
19/19 anonim válasza:
Bakker a kérdező véleményt kérdezett, erre mindenkit lepontoznak, bármit is ír!
Annyira értelmes a gyk népe, komolyan:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!