Mit gondoltok a Lorena névről? Szerintetek szép név?
Figyelt kérdés
2017. jan. 17. 15:26
2/16 anonim válasza:
Külföldi gyereknek nem rossz, Magyarnak gáz. Annyi szép Magyarország se ciki név van...
4/16 anonim válasza:
nekem tetszik. magyar névnek is.
6/16 anonim válasza:
Tragikus. Bár a most divatos magyarra erőszakolt nevek mellett fel se fog tűnni. Nekem mindenesetre a kisebbség jut eszembe.
7/16 anonim válasza:
Gyönyörű név! Ha biztossá válik, hogy lányom lesz, akkor nekünk megvan a női név :)
8/16 anonim válasza:
Utolsó, szerintem gondold meg...úgy válassz nevet, hogy a gyerek örömmel viselje és ne szégyenkezzen miatta.
10/16 anonim válasza:
#8 miért kellene szégyenkeznie miatta?
Kérdező, a lányomat is így hívják, nem ez a kedvenc nevem de sajnos az a páromnak nem tetszett, úgyhogy maradt a 2. opció..
Eddig egy rossz megjegyzést sem hallottam miatta, mondjuk ha lett volna sem foglalkoztam volna vele!
Szerintem nincs szégyellni való név, csak szégyellni való viselkedés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!