Gyerekes név? Ez butaság. Csak azért tűnik annak, mert manapság népszerű nevek, és még zömében gyerekek akik viselik, meg sokszor mesékben tűntek fel. Ugyanez a helyzet fordított esetben pl. a Mária, Magdolna, Erzsébet meg hasonló nevekkel. Ezekről azt hallani, hogy öregesek. :) Igen, mert akiket ismerünk ilyen névvel azok az idősebb korosztályt erősítik, manapság nem szokták adni. Pedig nem azok csak rá van húzva. 20-30 év múlva már a Mia meg társai se lesznek gyerekes, meg furcsa nevek felnőttnek, mert gyakori lesz abban a korosztályban.
2017. jan. 28. 17:16
22/46 anonim válasza:
Nekem egy mese jut eszembe a névröl ,ha nektek tetszik akkor adjátok nem az számit hogy mások mit mondanak hanem hogy ti nektek tetszik e .
2017. jan. 28. 17:22
23/46 anonim válasza:
Nekem is a mia mia krémtúró ugrott be. :D
Én nem adnám, de kinek a pap, kinek a papné.
2017. jan. 28. 17:41
24/46 anonim válasza:
Botrányosnak találom.
Nekem az ilyen rövid nevek közül a Lea tetszik nagyon.
2017. jan. 28. 17:50
25/46 anonim válasza:
Nyugodtan adjátok, sose fogtok olyan nevet találni, ami mindenkinek tetszik. 14-es válaszolónak üzenem, hogy a kedves hr-es ismerőséről megvan a véleményem, ritka nagy agy lehet, ha ez alapján szelektál.
2017. jan. 28. 18:49
26/46 anonim válasza:
Nekem van egy Mia nevű ismerősöm, soha nem furcsálltuk a nevét gyerekként. Nekem tetszik amúgy, külföldön is teljesen elterjedt. Szerintem ne ezek miatt a válaszok miatt ne adjátok, ha nektek ez tetszik. Főleg mikor olyan érveket használnak, hogy a Mia botrányos, de a Lea szép. ...
#21-esnek igaza van, a nevekhez olyan jellemet társítunk tudat alatt, amilyenek a viselői.
2017. jan. 28. 18:57
27/46 anonim válasza:
"14-es válaszolónak üzenem, hogy a kedves hr-es ismerőséről megvan a véleményem, ritka nagy agy lehet, ha ez alapján szelektál."
Mindegy ki mit gondol róla, akkoris kiválogatja a számára hülye nevűeket. Ezután is fogja. És nincs egyedül. Van elég megfelelő jó jelentkező a számára normális nevűek közül is. A főnők is közölte, hogy Kiarával meg ilyenekkel nem akar együtt dolgozni.
2017. jan. 28. 19:37
28/46 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy miért lettem lepontozva?? Csak annyit írtam, hogy tetszik. Ha valakivel nem egyezik a véleményed az már rögtön szar? És mégis ki az, aki egy embert a neve alapján ítéli meg? Ennyi hülyét...
2017. jan. 28. 19:43
29/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat a kis csöppségnek eldöntöttük a nevét végül nem csak Mia lett hanem edtunk egy harmadik nevet is.
A teljes neve
Horváth Mia Lara
Azért tényleg köszönöm a válaszokat
2017. jan. 28. 21:44
30/46 anonim válasza:
Mondjuk szerintem nem kell sokat szelektálnia, ezek a nevek most népszerűek,a most 20-as 30-as korosztályban (akik ugye az álláshirdetésekre jelentkeznek) nincsenek sokan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!