Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Mia névről?

Mi a véleményetek a Mia névről?

Figyelt kérdés

Kisbabát várok és a párommal ezt a nevet szeretnénk adni a kis csöppségnek.

Mi a véleményetek róla?

2017. jan. 28. 14:18
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
75%

Nekem nem nagyon tetszik

De a lényeg,hogy NEKTEK tetszen!;)

Boldog babavárást!;)

2017. jan. 28. 15:18
 12/46 anonim ***** válasza:
38%
MIA véleményem róla ? MIA 3,14csa van sok anyával, hogy ilyen nevetséges nevet ad szerencsétlen gyereknek ?
2017. jan. 28. 15:23
 13/46 anonim ***** válasza:
36%
Nagyon nem tetszik, gondolj arra, hogy egyszer felnőtt lesz belőle, amikor már nagyon nem előnyös a Mia, Lara, Zara, Mira, Lia és társai név. Én nem tudnék komolyan venni egy ilyen nevű embert. De ha nektek ez tetszik, adjátok ezt... vagy adjatok mellé egy szépen csengő nevet, amit felnőtt korában is használhat.
2017. jan. 28. 15:35
 14/46 anonim ***** válasza:
24%
Egyik ismerősünk hr-es. Be sem hívja az ilyen idióta nevű embereket. Mia, Nina, Lejla, Amina, Kiara és egyéb szépség nála fekete listás :D
2017. jan. 28. 15:59
 15/46 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom, én mindig komolyan tudtam venni pl. Pokorny Lia színésznőt, sőt meg sem lepődtem a nevén első alkalommal sem, nagyon tehetséges. A Mia ugyanolyan név.
2017. jan. 28. 16:12
 16/46 anonim ***** válasza:
81%

Nekem sem tetszik a Mia név, de nevetségesnek tartom azt, hogy egy felnőtthöz kevésbé illene, meg hogy nem lehet komolyan venni. Miért is nem? Igazság szerint bármelyik névbe bele lehetne kötni, meg csúfolódni.

Amelyik hr-es meg ebből ítél és a nevek alapján szelektál, az meg ne nagyon dicskedjen vele...

2017. jan. 28. 16:17
 17/46 anonim ***** válasza:
85%
Pokorny Liának valójában Aurélia a neve, a Lia csak becenév.
2017. jan. 28. 16:24
 18/46 anonim ***** válasza:
28%
Én pl azért nem veszem komolyan az ilyen nevű embereket, mert gyerekes név, és tudat alatt gyerekes tulajdonságokat társítok hozzá. Ráadásul ezek a "hercegnős" divatnevek, mint a Mia, Mira, Lia, Lina stb "köteleznek". Egy Pici, vékony kislánynak jól is állhatnak, de ismerősöm kislánya Mira, 8 éves és 55 kiló, ráadásul iszonyat fiús. Nagyon nincs összhangban a neve és a kinézete, ami számomra zavaró. De engem nem érdekel igazán, ki milyen nevet ad a gyerekének, de a személyes véleményem azért megvan. És Ahogy írta is valaki, én a Pokorny Liát se tudom komoly, felnőtt emberként komolyan venni.
2017. jan. 28. 16:26
 19/46 anonim ***** válasza:
78%
Foleg o Pokorny Aurelia.
2017. jan. 28. 16:26
 20/46 anonim ***** válasza:
62%
Egyáltalán nem csodálom, hogy a teljesen vállalhatatlan Aurélia nevet lerövidítette Liára.
2017. jan. 28. 17:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!