Milyen megtakarítást valasztottatok gyermeketeknek?
Figyelt kérdés
6 eves a kisfiam és szeretnék neki félretenni. Igaz van egy takarék számla,amire havi rendszerességgel utalok, de ha szükség van rá, akkor leveszem az összeget. Úgyhogy valami olyan kellene, amihez nem nyulhatok hozza😊2017. jan. 27. 08:53
11/15 anonim válasza:
A babakötvényt bármikor elveheti az állam ha úgy tartja kedve, szóval én inkább a lakáskasszát javaslom!
12/15 anonim válasza:
Szia! Generalinál, ugyanaz, amit a 10- es válaszoló ír. Tetszett benne, hogy bármire felhasználhatja majd és ha velünk bármi történik, a biztosító akkor is tovább fizeti a havi megtakarítást.
13/15 anonim válasza:
,11 válaszolonak meg babakötvényt nem szünteti meg az állam mert nincs miért ere csak befizetni szoktak kifizetni 18 évig nem kell
15/15 anonim válasza:
Nem megszünteti, hanem elveszi. A papirt szépen mindenki aláírja a kis kérdőív után elfogadja, h a Kincstár lakossági ügyfélnek minősíti, de egyben azt is elfogadja, hogy ha kell ergo fontosabb célokra a pénz, akkor annak szolgálatába kell azt állítani. Én ezt a rizikót nem vállaltam, mert azért nincs annyi fölös pénzem. Ezért lett lakáskasszánk, mert abban nem volt ilyen kitétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!