Inkább Nikolett, a Beatrix nekem kicsit olyan kemény hangzású.
Egyébként, én Nikoletta vagyok, és 29 éve mindenki Lettinek hív. Én elégedett vagyok a nevemmel.
jah és ha valaki Nikolettet mond a Nikoletta helyett akkor sem kapom le a fejét, de az aláírásom mindenhol, ami hivatalos Nikoletta természetesen, hiszen az az anyakönyv szerinti nevem !
EGyik sem tetszik kifejezetten.
A Niki meg a Bea becézés sem szimpatikus, de a Trixi meg olyan amerikai filmes prostis.
Úgyhogy a Nikolettre szavazok.
Szerintem mindkettő szép név.
A lányomnak két keresztneve van, az egyik a Beatrix. De Nikoletta is van a családban.
Beatrix, Bettiként becézve.
Igazából semleges nekem, nincs vele bajom.
De a Nikolettől mióta az eszemet tudom, a szőr feláll a hátamon, talán nincs név, amit ennél jobban utálok. (Valószínűleg közrejátszik, hogy az én korosztályomban elég gyakori. Én '88-as vagyok, és gyerekként bárhova jártam közösségbe, mindenhol volt legalább 2-3 Niki, és már a tököm tele volt velük :D)
Sajnos egyik sem tetszik nekem.
Talán Beatrix...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!