Anyukák, tegezitek, vagy magázzátok a nagyszülőket (férjetek szüleit)? Milyen a kapcsolat köztetek, változott a gyerek születése óta?
Tegezem őket.
Anyósom 53 éves, apósom 55, én 33. Nagyon jó a kapcsolatunk, anyósom lányaként tekint rám.
A gyerek születésével adott "engedélyt", hogy tegezzem, de nekem megfelelt volna, ha maradunk a magázásnál. Nagymamámat is magáztam, míg élt, ahogy a saját fia (apukám) is. Nem ettől függ a kapcsolat milyensége.
Anyósommal egyébként udvariassági a viszony.
Magázom. Elvárják a ...nénit és ...bácsit. ...
Jó a viszonyunk, de inkább udvariassági. Engem kicsit feszélyez ez a magázás.
Még nem született meg a baba, de nem valószínű, hogy változni fog, sógornőm is magázza őket, pedig régebb óta a család része és van már gyerek is ott, jó pár éve.
Férjem nagyszülei már nem élnek.
Férjem tegezi a szüleimet (az első találkozás óta) és a nagyszüleimet is (kb. az 1-2 év után adtak neki "engedélyt", változó, hogy ki-mikor).
Tegezem párom szüleit,ők kérték első találkozáskor már rögtön. Após testvéreit is,szintén ők kérték.
Párom is tegezi a szüleimet.
Én 25,párom 31. Anyám 49,apám 51,anyám párja is 51,nevelöanyám 43. Anyós 58,após 60.
Jó a kapcsolat nekem is párom szüleivel és páromnak is az én családommal.
Én mamámat magázza párom,80éves. Én is párom papáját,84éves.
Imádják a gyerekeket anyósék,pedig a nagy az én előző kapcsolatomból van. Nyaralni viszik,ott van sokat,a pici is nappal volt már ott,éjjel még csak velünk,ő 3,5hónapos.
Nálam apuék a naggyal vannak jobban el inkább,anyám a picivel,de ott a nagy meg elvonul 4évesen a 8éves húgommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!