Kisgyerek + háztartás + vizsgaidőszak? Gyakorlati tanácsokat szeretnék!
Lényegében az összeomlás szélén állok. Egész nap a manót hajkurászom. Eddig amikor aludt, háztartottam. Most ilyenkor tanulnék. A lakás káosz, sokszor már kaja sincs itthon, hideg sem, nemhogy meleg. A manó minden energiámat kiszívja. Estére zombi vagyok, kb. a nevemet sem tudom hibátlanul leírni, nem hogy több tíz oldalakat bevágni. A fentiek miatt állandóan feszült vagyok, gyakran szakad a cérna, az egész család issza a levét. Párom kora reggel megy, késő este jön, nem tud érdemben segíteni. Anyu egy héten egyszer elviszi a manót, de egy nap alatt képtelenség felkészülni egy vizsgára. Lényegében csak magamra számíthatok.
Akinek van tapasztalata, kérem adjon szervezési tanácsot! Mit, hogyan csinál vagy csinált, hogy ne őrüljön bele?
"Én sem úgy terveztem, hogy még a főiskola alatt jön a kicsi. De jött. "
Nagy bajok vannak, ha egyetemre járnak olyanok, akik még a védekezést se ismerik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!