Anyukák, ha valaki nem fogja meg a babátokat megsértődtök?
1. Én nem vagyok híve hogy egy-két hónapos babákat kézről kézre adjanak, most meg ebben az időszakban pláne, hogy mindenkinek van valami baja a családban.
2. Még nem volt soha alkalmam, hogy ilyen pici babát tartsak kézben, ezért féltem is nehogy valami baja legyen miattam, meg alapból nem is szeretném. Ezért megsértődnétek?
Dehogyis. Eleve én nem is nagyon forszíroztam, hogy fogják meg, senkinek nem ajánlottam fel, csak ha láttam rajta, hogy kifejezetten szeretné, és én is úgy éreztem, hogy neki jó szívvel adnám a kezébe (barátnőm volt így pl, kérni nem akarta, de láttam rajta, hogy szeretné).
Én is utálom egyébként, amikor adogatják a babákat egymásnak, mintha valami rongybaba lenne, aki a látogatók szórakoztatására van. Nem kell azt a gyereket ötfelé cibálni. Én amúgy nem is értem annak az anyának a lelkivilágát, aki állandóan más kezébe akarja nyomni szerencsétlen gyereket. Miért jó ez neki?
" Mind azt hiszi a kattant fejével, hogy ha kezedbe veszed az ő tündérbabóját, akkor azonnal görcsbe rándul a méhed és te is szülni akarsz majd, avagy csak azért nincs gyereked, mert még nem fogtad a kezedbe az övét, no de majd ő most jól átnevel téged.."
Egy frissen szült nő pont lesz..rja, hogy te akarsz-e kezdeni valamit a méheddel vagy se, és nincs szüksége rá, hogy a te kattant fejedet nevelje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!