Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A híres emberek vagy színészek...

A híres emberek vagy színészek, hogy tüntetik el a szülés utáni csíkokat?

Figyelt kérdés
Azért érdekel ,mert én mindenre hajlandó lennék,de mindenki azt mondja ezzel semmit nem lehet csinálni.A hasam körben 4-5 mm erenként a köldököm felett,borzalmas látvány és én nem akarok ebbe belenyugodni.Még plasztikáztatnám is,de azt mondják nem lehet...a híres emberek ,hogy oldják ezt meg?nem hiszem el,hogy nekik nem reped meg sehol..jah és a mellem is berepedt csak az vízszintesen a tejtől..persze ezt sem fogja takarni a ruhám,fürdőruhám.Én írtózok pl az egybe részes fürdőruháktól,tudom,hogy áldozatot hozunk a szüléssel,de ekkorát,hogy már magamat sem akarom tükörbe látni..és ez nem pár kiló amit leadok,ezzel nem tehetek semmit.Segítsetek kérlek,mert ebbe belehülyülök..undorodom magamtól lassan..hát még ha mások látnak..És engem nem nyugtat meg,hogy kifehéredik...az is ronda..
2008. okt. 8. 23:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem szabad engedned hogy ennyire elhatalmasodjon rajtad ez a probléma. Persze nem szép, de hát ez van. Az én hasamon is van, nem a legszebb, de hát ha ez kellett hogy egészséges gyermekem szülessen, hát legyen. Vmi ilyen hozzáállás kell. Persze ez sokszor nehéz, de muszáj.

Valaki igazat írt abban is, hogy nagyon vigyázz, mert a te nagyon negatív érzéseid rárakódnak a párodra is.

Fel a fejjel! Próbáld meg kezelni és elfogadni magad olyannak amilyen vagy. Évekkel és kezeléssel el fog annyira halványulni, hogy lesz egy olyan pont, ahol már alkut kötsz te is.

Azt ne várd hogy olyan legyen mint előtte. Sajnos ilyen nem lesz. De ha te elfogadod magad, akkor más is el fogja.

Csak pozitívan!!!

2008. okt. 13. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!