Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A híres emberek vagy színészek...

A híres emberek vagy színészek, hogy tüntetik el a szülés utáni csíkokat?

Figyelt kérdés
Azért érdekel ,mert én mindenre hajlandó lennék,de mindenki azt mondja ezzel semmit nem lehet csinálni.A hasam körben 4-5 mm erenként a köldököm felett,borzalmas látvány és én nem akarok ebbe belenyugodni.Még plasztikáztatnám is,de azt mondják nem lehet...a híres emberek ,hogy oldják ezt meg?nem hiszem el,hogy nekik nem reped meg sehol..jah és a mellem is berepedt csak az vízszintesen a tejtől..persze ezt sem fogja takarni a ruhám,fürdőruhám.Én írtózok pl az egybe részes fürdőruháktól,tudom,hogy áldozatot hozunk a szüléssel,de ekkorát,hogy már magamat sem akarom tükörbe látni..és ez nem pár kiló amit leadok,ezzel nem tehetek semmit.Segítsetek kérlek,mert ebbe belehülyülök..undorodom magamtól lassan..hát még ha mások látnak..És engem nem nyugtat meg,hogy kifehéredik...az is ronda..
2008. okt. 8. 23:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
retusálással a képeken-a valóságban éppen olyan némelyikük hasa mint a tied!
2008. okt. 8. 23:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Van egy olyan kozmetikai eljárás amit csiszolásnak hívnak.Ezüst kristályocskákkal csiszolják a bőr felületét és ezzel idővel elhalványulnak a stiák.Kérdezz meg egy kozmetikust hogy ahol laksz ki foglalkozik evvel.
2008. okt. 9. 04:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Addig is, míg valami megoldást nem találsz, használd a dove bőrfeszesítő krémét minden este fürdés után. Nagyon-nagyon sokat javított rajta, a kisebbek el is tűntek. Az enyém is olyan mint a tiéd. Egy-egy repedés szélessége 2-3 mm :(

Plusz ilyen lett a combom, a mellem,a karom is. :(

De tényleg bevált ez a kence.

Judy

3 hós és 2 éves kisfiúk anykája

2008. okt. 9. 06:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt hallottam a Bioptron lámpa is nagyon hatásos lehet.
2008. okt. 9. 07:16
 5/11 anonim ***** válasza:
66%

mellesleg a tüntetik rövid ü...és kihagytál egy betűt, ha már kekeckedünk :)

bocs, ezt csak az előző miatt írtam :)Nekem csodaszer volt a szőlőmagolaj, gyógyszertárban megtalálod. Összehúzta a csíkokat és a maradékot kifehérítette, már csak közelről látszik. Ne utáld a tested, ez a párodra is rossz hatással lesz..

2008. okt. 9. 08:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A nagyon híres emberek/lásd külföld/a7.-8. hónapban megcsászároztatják magukat.Akkor jön fel a nagyobb súlyfelesleg és a császárral egy időben már készül is a plasztikai műtét amivel szépen megcsinálják a pockjukat is.Aztán napokig be van kötve nekik az EDA és ezért hiszi mindenki azt, hogy a császármetszés milyen egyszerű dolog.Így persze, hogy nem fáj.Amúgy az avonos krémek nagyon jók, próbáld ki.
2008. okt. 9. 09:10
 7/11 A kérdező kommentje:
Nos én császárral szültem és qra nem egyszerű dolog.8nap volt mire rendesen fel tudtam állni és máig fáj a hasam,mert az összes idegszálat átvágták.És nekem nem arról van szó,hogy 2-3 mm-es egy csík hanem ilyen távolságra vannak a kb 4-5 mm széles csíkok a hasamon,tehát mondhatni az emberi bőrszínem nem látszik,mert az egész hasam a köldökömig lila!!Szó szerint..az már csak plusz,hogy a combom külső és belső fele is körbe meg a fenekemig és a szoptatás alatt a tej miatt a mellem is...de az a legkevesebb,nem vagyok egy hiú ember de akkor öltözzek csadorba,mert nem vehetem fel a csípő nadrágokat amiket eddig hordtam,legyek konzervatív,mert ronda lett a bőröm...és nekem azt mondták ezt nem lehet plasztikáztatni..és azért kérdeztem rá a színészekre,mert a tvben nem látni rajtuk a nyomokat,tudom,hogy képen kimaszkírozzák,de a tvben ,hogyan..max alapozóval lehet sztem,de azért az is látszana...
2008. okt. 9. 10:50
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos csak annyi bíztatót tudok neked írni, hogy idővel elhalványodnak. Elképzelhető, hogy akiket a tv-ben látsz, és ki merik tenni a hasukat, azoknak nem repedezett be a bőrük.
2008. okt. 9. 11:54
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz, hogy az utsó 2 hónapban rakódik annyi hogy csíkos leszel. Én csak a fenekem oldalán (a hasam kihúzta a bőrt) lettem csíkos, az 5.hónapban, pedig kentem, stb, össz 8 kilót híztam, tehát még ettől se függ. Szülés után én is lila maradtam, de már múlik, húzódik vissza (szintén szőlőmagolaj!)és én is a csípőgatyákkal szenvedek, mert oldalt látszik a cucc. A hasamon és a cicimen semmi nincs. Anyukám 2 gyereket hordott ki, nem lett egy csíkja se. Ez alkatfüggő, így tényleg valószínű, hogy a sztárok akik mutogatják élőben is (ahol retusálni nem lehet max sminkelni) szerencsések voltak és nem ilyen típusok.
2008. okt. 9. 12:17
 10/11 A kérdező kommentje:
Én a terhesség elejétől kentem magamat,az avonos krém semmit nem ért,szezám olajat mondtak,ezek szerint ez sem ért semmit.Ez tényleg alkat függő,ill.bőr függő.Ja és én az utolsó másfél hónapban repedtem meg,de piszkosul.Nagy hassal még nem is látszódott ennyire,de mikor kijött a baba,na onnantól viszont sírni tudnék ha tükörbe nézek.
2008. okt. 9. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!