Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a babakocsiról? Esetleg valami hasonlót ajánlanátok?

Figyelt kérdés
[link]
2010. máj. 5. 14:49
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Igen, én is 36.000,- Ft-ért rendeltem. Megkérdeztem amúgy tőlük, hogy mi a különbség a Kunert és a Ralf Pol között, azt mondták hogy a Ralf Polnak a kereke és a váza fényes, ezért volt drágább picit. Amúgy teljesen ugyan az. Szerintem nem lenne rossz választás a Kunert, de nem akarlak rábeszélni...
2010. máj. 9. 15:30
 22/29 A kérdező kommentje:

Nem beszélsz rá, mert amúgy is ezt választottam volna:)

A hordozó hozzá 12.000Ft, neked van hozzá. Megéri megrendelni mellé?

2010. máj. 9. 15:37
 23/29 anonim ***** válasza:
Hordozót nem rendeltem hozzá, abból nekünk Top rider van, az is bejött nekünk. Tudod mennyiért vettük? 7900,- Ft-ért!!!! Valamelyik oldalon láttam még pár napja ilyen olcsóért! Keress rá szerintem. Ez is jó...
2010. máj. 9. 15:57
 24/29 A kérdező kommentje:
Én is azt néztem ki, elég jónak tűnik.
2010. máj. 9. 15:59
 25/29 anonim ***** válasza:
Hihetetlen, milyen egyforma az ízlésünk... Neked végül milyen színű Kunert babakocsi jött be? Lánykátok lesz vagy kisfiú?
2010. máj. 9. 16:01
 26/29 A kérdező kommentje:

Nem mutatja meg magát. :(

Szóval unixet veszünk.

Valami pirosas szürke lesz:)

2010. máj. 9. 17:09
 27/29 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is most nézegetem ezeket a kocsikat. Dönteni alig tudok melyiket vegyem. Kunert vagy Raf-pol, szinte egyformák. Ki melyiket ajánlja?

Véleményt kaphatok? Köszönöm!

eni

2010. máj. 27. 22:52
 28/29 anonim ***** válasza:
Szia! Én vagyok az a hozzászóló, aki "beszélgetett" a kérdezővel. Még mindig a Kunert mellett vagyok, de már előzőleg leírtam, mi a különbség a Kunert és a Ralf-pol között. Nem fogsz benne csalódni Te sem, ha a Kunert márkájút választod!
2010. máj. 28. 18:07
 29/29 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Nekem a kunert még azért is szimpatikusabb mert az "csak" 12 kg a másik pedig 14. Legalábbis ezt olvastam neten.

És azért az sem mindegy.

2010. máj. 28. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!